Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΟ κόντρα σε όλους


Χωρίς Νίνη, Γκοβού, Λέτο και τον κόσμο του ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Superleague. “Περιμένουμε την ίδια αντιμετώπιση προς όλους” η θέση της ΠΑΕ για την απόρριψη της έφεσης της τιμωρίας.

Το ένα πρόβλημα διαδέχεται το άλλο τις τελευταίες ημέρες στην Παιανία. Από τα... νυχτοπερπατήματα του Γκοβού και τον τραυματισμό του Λέτο, μέχρι το απρόοπτο με τον Νίνη και την απόφαση για τιμωρία της έδρας στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
 
Ο Γκοβού παραπονιέται για ενοχλήσεις στο δικέφαλο, αν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι οι πόνοι συνδέονται με τη δυσαρέσκεια του Γάλλου σχετικά με την αντίδραση της διοίκησης στα… νυχτοπερπατήματά του. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός δεν προπονήθηκε ούτε την Τετάρτη και δεν υπολογίζεται για το σαββατιάτικο ματς. Το ίδιο ισχύει και για τον Σεμπάστιαν Λέτο αφού ο Αργεντίνος δεν μπόρεσε να μπει σε φουλ πρόγραμμα και αρχίζει αγώνα δρόμου για τα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν.
 
Το... γλυκό έδεσε με τον τραυματισμό του Σωτήρη Νίνη, το βράδυ της Τρίτης στον αγώνα της Εθνικής με το Ισραήλ.
Όλα αυτά αναγκάζουν τον Νίκο Νίοπλια να πάει στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ χωρίς καθαρό ακραίο μέσο και ο Ελληνας τεχνικός φέρεται να προορίζει για αυτές τις θέσεις τους Μαρίνο και Λουίς Γκαρσία.
 
Εκτός των αγωνιστικών προβλημάτων οι “πράσινοι” θα στερηθούν και την βοήθεια του κοινού τους καθώς η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση για την τιμωρία που είχε επιβάλει η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ.

Επίσημη αντίδραση από την ΠΑΕ για αυτή την εξέλιξη δεν υπήρξε ωστόσο “κύκλοι” της αναφέρουν:
Επεισόδια κατά τη διάρκεια του ματς Καβάλα - Παναθηναϊκού δεν υπήρξαν και η συμπεριφορά των φιλάθλων της ομάδας ήταν άριστη, εντός του γηπέδου. Μετά το τέλος του παιχνιδιού έξω από το γήπεδο, η Αστυνομία συνέλαβε κάποιους οι οποίοι είχαν μπει χωρίς εισιτήριο, μπροστά σε σχεδόν όλο τον όγκο των φιλάθλων και εξαιτίας αυτής της μεθόδευσης, δημιουργήθηκαν κάποια επεισόδια.

Η σημερινή απόρριψη της έφεσης προφανώς εντάσσεται σε μια λογική αυστηροποίησης των πειθαρχικών μέτρων και των σχετικών ποινών. Κάτι τέτοιο βεβαίως θα επιβεβαιωθεί εάν ισχύει ή όχι, αν η ανάλογη αυστηρότητα επιδειχθεί και στις ποινές που θα επιβληθούν στο εξής. Σε διαφορετική περίπτωση, θα πρόκειται για επιλεκτική εφαρμογή διατάξεων και επιδεικτική ευαισθησία, που αντί να αντιμετωπίζουν τα φαινόμενα βίας, αλλοιώνουν το πρωτάθλημα και υπονομεύουν την αξιοπιστία του”.
NEWSIT
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...