Κόκκινη αντίδραση για ισραηλινούς

Κόκκινη αντίδραση για ισραηλινούς

Κόκκινη αντίδραση για ισραηλινούς
Δύο στιγμιότυπα από τη διαδήλωση του ΚΚΕ σήμερα στην είσοδο του αεροδρομίου της Ανδραβίδας.


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την παρουσία ισραηλινών δυνάμεων στην Ανδραβίδα στα πλαίσια κοινής στρατιωτικής άσκησης με την Ελλάδα πραγματοποίησαν λίγο μετά τις 5 το απόγευμα μέλη και οπαδοί του ΚΚΕ.
Αρχικά η ομάδα των διαδηλωτών κρατώντας κόκκινες σημαίες και πανό με συνθήματα συγκεντρώθηκαν έξω από την κεντρική πύλη της 117 Πτέρυγας Μάχης Ανδραβίδας, όπου είχε σπεύσει ο διοικητής της μονάδας σμήναρχος Γεράσιμος Αθανασόπουλος. Η αντιπροσωπεία των διαδηλωτών επέδωσαν ψήφισμα με την αντίθεσή τους στην άσκηση και ακολούθως μετέβησαν στην κεντρική πλατεία της Ανδραβίδας όπου συνέχισαν την διαδήλωση.

«Είναι πρόκληση για το λαό η ελληνική κυβέρνηση με την ανοχή – στήριξη  της ΝΔ να προχωρά σε κοινές ασκήσεις με το Ισραήλ, την ίδια στιγμή που το Ισραήλ βομβαρδίζει τη Λωρίδα της Γάζας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

Σε όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας τους διαδηλωτές παρακολουθούσε αστυνομική δύναμη με επικεφαλής τον αστυνομικό διευθυντή Ηλείας Αριστείδη Μαρτζάκλη και τον διοικητή της Ασφάλειας Αμαλιάδας Βασίλη Κυριακόπουλο.
ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ