Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Να δώσουμε αγώνα για ένα καλύτερο αύριο»!



ΕκτύπωσηE-mail
Συντάκτης Αννας Ψυχογυιού   

 nd-1Η προετοιμασία του κόμματος εν όψει της αυτοδιοικητικής εκλογικής μάχης της 7ης Νοεμβρίου και συγκεκριμένα δύο εβδομάδες πριν από την επίσκεψη του αντιπροέδρου του κόμματος Δημ. Αβραμόπουλου, που θα βρίσκεται στην Ηλεία την Κυριακή 24/10, αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης στη χθεσινή συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής της Ν.Δ. στον Πύργο.

Με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηλείας κ. Γεώργιος Χήνος κάλεσε όλα τα μέλη και τα στελέχη του κόμματος να δώσουν τον αγώνα διεκδικώντας ένα καλύτερο αύριο για την Ηλεία, για την Ελλάδα γενικότερα.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Θέλω να απευθύνω ένα μήνυμα προς κάθε πολίτη της Ηλείας και ιδιαίτερα προς κάθε στέλεχος της ΝΔ. Την ώρα που το διακύβευμα δεν είναι το ποιος θα εκλεγεί, αλλά το αν οι πολίτες της Ηλείας, της Ελλάδας γενικά θα στείλουν το μήνυμα που πρέπει στην κυβέρνηση και τον Γ. Παπανδρέου.

θέλω να απευθυνθώ σε κάθε έναν που επιλέγει να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ και τους υποψηφίους του στην πραγματικότητα με τη συμπεριφορά του αυτή ξεπουλάει αρχές, αξίες και ιδέες και δεν έχει θέση δίπλα μας όταν ένας ολόκληρος λαός ξεσηκώνεται για ένα καλύτερο αύριο. Απευθυνόμαστε στο φιλότιμο και την συνείδηση των στελεχών της ΝΔ και των πολιτών της Ηλείας και τους ζητάμε να δώσουμε τον αγώνα».

Το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης του Δημ. Αβραμόπουλου αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες ημέρες.

Συντάκτης Αννα Ψυχογυιού  
proti ilias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...