Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

«Παίζεται» η υποψηφιότητα Καφύρα;

«Παίζεται» η υποψηφιότητα Καφύρα;













Σάλο έχουν προκαλέσει αναρτήσεις ενημερωτικών ιστοσελίδων περί πιθανού αποκλεισμού από το ΠΑΣΟΚ του νομάρχη Ηλείας Χαράλαμπου Καφύρα από την διεκδίκηση της υποψηφιότητας για την θέση του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας.

«Ο κ. Καφύρας, ο οποίος θεωρείτο βέβαιος για την θέση από την αρχή της διαδικασίας, φέρεται να κόβεται, με παρέμβαση βουλευτών της Ηλείας και στελεχών του ΠΑΣΟΚ που δεν βλέπουν με καθόλου καλό μάτι την υποψηφιότητά του», αναφέρει χαρακτηριστικά το thebest.gr, προσθέτοντας: «Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι τις τελευταίες ώρες για τη θέση παίζεται το ίδιο παιχνίδι που παιζόταν για τη θέση του περιφερειάρχη, δηλαδή το όνομα του κ. Καφύρα... μπαινοβγάινει στη συζήτηση μαζί με κάποια άλλα».

Ανάλογο είναι και το περιεχόμενο ανάρτησης της ιστοσελίδας dete.gr που ισχυρίζεται ότι η Ιπποκράτους κάλεσε πριν λίγη ώρα τον κ. Καφύρα και αναφέρει ότι η απόφαση θα έχει ανακοινωθεί μέχρι το βράδυ.

Το ΗΤ επικοινώνησε πριν λίγη ώρα με τον κ. Καφύρα ο οποίος δήλωσε γνώστης αυτών των δημοσιεύσεων αλλά τόνισε πως τα πράγματα δεν είναι όπως γράφονται: «Υπάρχουν κάποιες καταγγελίες στην Ιπποκράτους από γνωστούς κύκλους που πολεμούν την υποψηφιότητά μου και αύριο θα δώσω εξηγήσεις πράγματι στην ΕΤΑΠ (επιτροπή τήρησης καταστατικού) του ΠΑΣΟΚ. Προσωπικά είμαι βέβαιος ότι οι συκοφαντίες αυτές δεν έχουν καμία τύχη» τόνισε ο νομάρχης Ηλείας, υπογραμμίζοντας ότι περισσότερα θα πει μετά την διεκπεραίωση όλης αυτής της διαδικασίας.
ILIATORA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...