Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

ΕΓΓΡΑΦO ΝΟΜΑΡΧΗ ΗΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Τι λέει ο Χ. Καφύρας για τις καντίνες της Ζαχάρως
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΦΥΡΑΣ
Κύριοι,

Αφού σας ευχηθώ καλή προσπάθεια και καλό αγώνα στις εκλογές για την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση και τη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, θέλω να σας ενημερώσω ότι η Νομαρχία Ηλείας και εγώ προσωπικά είμαστε έτοιμοι να διευκολύνουμε την προεκλογική σας δραστηριότητα στα πλαίσια του θεσμικού ρόλου μας .
Στα πλαίσια αυτά μπορούμε να σας παρέχουμε τα εξής :
§         την παραχώρηση του Συνεδριακού χώρου της Νομαρχίας Ηλείας για εκδηλώσεις και δραστηριότητες του Συνδυασμού σας (όχι μεμονωμένων υποψηφίων) για το διάστημα έως και Κυριακή 31-10-10 με τη χρήση του προθάλαμου (φουαγιέ). Για το διάστημα από 1-5 Νοεμβρίου 2010 θα μπορεί να παραχωρηθεί ο χώρος με είσοδο μόνο από την 28η Οκτωβρίου διότι ο χώρος του προθάλαμου (φουαγιέ) θα χρησιμοποιηθεί από τα εκλογικά συνεργεία της Νομαρχίας για το εκλογικό υλικό που θα δοθεί στα εκλογικά τμήματα.
§         τα εκλογικά αποτελέσματα (σε ηλεκτρονική μορφή) των Νομαρχιακών εκλογών του 2006 ανά συνδυασμό και ανά υποψήφιο.
§         οι νέοι αναθεωρημένοι εκλογικοί κατάλογοι (σε ηλεκτρονική μορφή) με βάση των οποίων θα εξαχθούν οι εκλογές, όταν μας αποσταλούν ( προβλέπεται εντός των επόμενων ημερών) από το Υπουργείο Εσωτερικών.
§         την απόφαση καθορισμού εκλογικών τμημάτων η οποία αναμένεται μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2010 το αργότερο.
§         Τις εγκυκλίους, αποφάσεις και κάθε άλλο σχετικό έγγραφο του Υπουργείου, που έχει σχέση με τις Περιφερειακές εκλογές.
§         κάθε άλλη πληροφορία ή βοήθεια που είναι συμβατή με το ρόλο και τις δυνατότητες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.


Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΦΥΡΑΣ
madmedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...