Τον πέρασε για θήραμα...


Τον πέρασε για θήραμα...
Ένας ακόμα άνθρωπος έχασε την ζωή του καθώς κυνηγούσε την Κυριακή σε αγροτική περιοχή της Αρκαδίας. Συνάδελφος κυνηγός, χωρίς να ελέγξει αν πρόκειται για θήραμα, τον πυροβόλησε.
Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην Φαλαισία Αρκαδίας. Σύμφωνα με πληροφορίες ενδεχομένως πρόκειται για λαθροκυνηγούς καθώς το περιστατικό φαίνεται να σημειώθηκε νύχτα.

Ανάλογο περιστατικό συνέβη πριν λίγους μήνες, κυνηγός πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και σκότωσε τον φίλο του, που κυνηγούσαν μαζί, περνώντας τον για θήραμα. Το περιστατικό σημειώθηκε σε αγροτοδασική περιοχή του Μαινάλου.

Στις αρχές του Οκτωβρίου στην Πέλλα ένας ακόμα κυνηγός έχασε την ζωή του.

Είναι αδιανόητο κυνηγός χωρίς να ελέγξει, αν όντως πρόκειται για θήραμα και δεν το έχει δει ξεκάθαρα, να πυροβολεί. Δυστυχώς παρά τα συνεχή τραγικά περιστατικά, πολλοί κυνηγοί έχοντας ένα όπλο στα χέρια συμπεριφέρονται χωρίς υπευθυνότητα.

Το κυνήγι είναι μια "πνευματική διέξοδος" του ανθρώπου της πόλης και του χωριού. Είναι η μαγεία μιας ελπιδοφόρας ανατολής και τα μελαγχολικά χρώματα σ'ένα ηλιοβασίλεμα. Ας μη μετατραπεί σε ένα αιματοβαμμένο χόμπι.
Κεραυνολόγος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ