Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Ηλεία: Παρουσίαση Υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων Λαϊκής Συσπείρωσης



Η Λαίκή Συσπείρωση Ηλείας ανακοίνωσε τους υποψήφιους περιφερεικούς συμβούλους της. Σε Δελτίο Τύπου που απέστειλε αναφέρει:
"Όλοι που συμμετέχουμε στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης και στην περιφέρεια αλλά και στους Δήμους είμαστε μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, φίλοι και συνεργαζόμενοι με το ΚΚΕ. 

Ριζοσπάστες αγωνιστές που συναντηθήκαμε στους αγώνες του ΠΑΜΕ, στα μπλόκα της ΠΑΣΥ, στους αγώνες των ΕΒΕ με την ΠΑΣΕΒΕ, στους γυναικείους συλλόγους της ΟΓΕ, στο μέτωπο αγώνα σπουδαστών (ΜΑΣ), στο αντιιμπεριαλιστικό και φιλειρηνικό κίνημα, στους μικρούς και μεγάλους αγώνες του λαού μας. Δεν προκύψαμε από παρθενογένεση.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από τις ταμπέλες των «ανεξάρτητων». Δεν επιδιώκουμε να εξαπατήσουμε τα λαϊκά στρώματα. Άνθρωποι που μέχρι χθες μπορεί να ψηφίζαμε και άλλα κόμματα, μπορεί να έχουμε ακόμα και σήμερα επιφυλάξεις, συμφωνούμε όμως στο κύριο στην αναγκαιότητα της ανυπακοής και της λαϊκής αντεπίθεσης.
  1. Βαγγελάτου Αβα, Εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, Μέλος Γραμματείας ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών.
  2. Γεροπαναγιώτη–Θεοδωρακοπούλου Κατερίνα, Διοικητικός Υπάλληλος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, Μέλος Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου ΚΚΕ.
  3. Γιακουμέλος Σπύρος, Γεωπόνος, Διευθυντής Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηλείας – Ολυμπίας
  4. Γιάνναρος Κώστας, Οδηγός, Μέλος ΔΣ Συνδικάτου Οικοδόμων Ηλείας.
  5. Ηλιόπουλος Γιώργος, Οικοδόμος, Πρόεδρος Συνδικάτου Οικοδόμων Ηλείας
  6. Κολόσακας Κωνσταντίνος, Σπουδαστής, Μέλος Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών
  7. Κουτρουμπή Ιωάννα, Τραπεζοϋπάλληλος, Μέλος Δ.Σ. Εργατικού Κέντρου Πύργου,.
  8. Κούφης Στάθης, Κτηνοτρόφος Γραμματέας Ο.Α.Σ. Ηλείας
  9. Νικολοπούλου Θεοδώρα, Γιατρός, Μέλος Ομάδας Γυναικών ΟΓΕ Ηλείας
  10. Παπαλεξόπουλος Γιάννης, Αγρότης, Μέλος Δ.Σ. Ο.Α.Σ. Ηλείας
  11. Παπαπετροπούλου Δώρα, Έμπορος, Μέλος ΠΑΣΕΒΕ Ηλείας, Μέλος Ομάδας Γυναικών ΟΓΕ Ηλείας
  12. Πολυζώης Βασίλης, Αγρότης Ταμίας Ο.Α.Σ. Ηλείας
  13. Σολωμού Νίκη, Δασοπόνος, Μέλος Ομάδας Γυναικών ΟΓΕ Ηλείας
  14. Τεφάνης Γιάννης, Ιδ. Υπάλληλος, Γραμματέας Ν.Σ. Ηλείας της ΚΝΕ
  15. Τζαβάρας Γιώργος, Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Τεχνικός Εγκαταστάσεων Υγραερίου, Μέλος Κεντρικής Γραμματείας ΠΑΣΕΒΕ
Καλούμε τους εργατοϋπάλληλους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους μικρομεσαίους αγρότες, τους νέους και τις νέες, τις γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων που ως τώρα ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να συμπορευθούν και να στηρίξουν αποφασιστικά τα ψηφοδέλτια της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΠΕΙΡΩΣΗΣ στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και στους Δήμους.

Να  εγκαταλείψουν τα ψηφοδέλτια που στηρίζουν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Οι επικεφαλής τους είναι στελέχη δοκιμασμένα, που έχουν δώσει εξετάσεις στην εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής. Ο επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ ήταν μέχρι τώρα υπουργός της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, συμμετείχε στην υλοποίηση αυτής της βάρβαρης αντιλαϊκής επίθεσης.
Ο επικεφαλής της ΝΔ είναι δοκιμασμένος στην προσήλωσή του στην αντιλαϊκή πολιτική τόσο σαν στέλεχος της ΝΔ όσο και ως Αντινομάρχης.

Οι  φαιδρότητες στην επιλογή των  υποψηφίων εκφράζουν τη χρεωκοπία  της αντιλαϊκής πολιτικής που  υπερασπίζονται.

Να  γυρίσουν την πλάτη στα λεγόμενα αριστερά ψηφοδέλτια, από το χώρο του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ. στο όνομα της ενότητας πρυτάνευσε ο τυχοδιωκτισμός, οι προσωπικές φιλοδοξίες και τα αδιέξοδα στη λογική της διόρθωσης της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ και του συστήματος. Είναι αφερέγγυοι.

Να  μην έχουμε καμιά εμπιστοσύνη στους «ανεξάρτητους» και «αδέσμευτους», αποτελούν τους ναυαγοσώστες της αντιλαϊκής πολιτικής και των κομμάτων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Την επόμενη μέρα των εκλογών θα έχουν σηκώσει τη «λευκή σημαία» του συμβιβασμού και της απαρέγκλιτης εφαρμογής του μνημονίου και της αντιλαϊκής πολιτικής.

Η αποχή  ανεξάρτητα προθέσεων δεν ανησυχεί το πολιτικό σύστημα, δεν εμποδίζει την εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής. Η αποχή οδηγεί τελικά στη συνενοχή. Σκέψου ποιοι καλλιεργούν την αποχή, τα παπαγαλάκια του συστήματος

Η ψήφος  στη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ:Είναι ψήφος καταδίκης του μνημονίου, της αντιλαϊκής πολιτικής και του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ.Είναι ψήφος καταδίκης του «Καλλικράτη».Είναι ψήφος χειραφέτησης από την πολιτική που εξυπηρετεί τα συμφέροντα του κεφαλαίου.Είναι ψήφος σίγουρη. Δεν επιδέχεται πολλαπλές ερμηνείες.

Βρίσκεται στον αντίποδα του πολιτικού συστήματος. Ενισχύει το αντίπαλο δέος. Είναι ψήφος που θα συμβάλλει αποφασιστικά στην οργάνωση, στη στήριξη και στην αλληλεγγύη των αγώνων του λαού και της νεολαίας.

Είναι ψήφος για την ανασύνταξη, δυνάμωμα και ανάπτυξη του ανυποχώρητου ταξικού κινήματος.Είναι ψήφος ριζοσπαστική, ανυπότακτη. Είναι ψήφος που σηματοδοτεί τη λαϊκή αντεπίθεση στο εργατικό, στο νεολαιίστικο και γενικότερα στο λαϊκό κίνημα."

thebestnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...