Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Ανήλικοι βρήκαν υπηρεσιακό περίστροφο και πάσο για το Μαξίμου

http://www.cosmo.gr/images/MAXIMOY%2023112010.jpgΤο υπηρεσιακό περίστροφο και το πάσο ελευθέρας εισόδου στο Προεδρικό Μέγαρο μιας αστυνομικού του πρωθυπουργού βρέθηκαν... στου Παπάγου από δύο ανήλικους οι οποίοι τα παρέδωσαν στο Α.Τ. Σημειωτέων, πως τα δύο αντικείμενα είχαν χαθεί από τις 5 Οκτωβρίου.
 
Πιο αναλυτικά, φρουρός είχε χάσει το τσαντάκι της από τις αρχές Οκτωβρίου στο οποίο υπήρχε μέσα το υπηρεσιακό της όπλο το οποίο ήταν γεμάτο αλλά και το πάσο ελευθέρας εισόδου στο Μαξίμου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί πως χάθηκε το τσαντάκι ωστόσο το συγκεκριμένο πάσο έχει μόνο η αστυνομική φρουρά του πρωθυπουργού.

Το τσαντάκι με το περίστροφο και το πάσο βρέθηκε στου Παπάγου από δύο ανήλικους οι οποίοι το παρέδωσαν στο κοντινότερο ΑΤ.

Η γυναίκα αστυνομικός που μέχρι πρότινος υπηρετούσε στην ασφάλεια του Πρωθυπουργού και απομακρύνθηκε μετά το "ατυχές" όπως χαρακτηρίζεται περιστατικό της 5ης Νοεμβρίου.

Σε βάρος της μάλιστα διετάχθη και εκκρεμεί η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρχιφύλακας κατέβηκε από τη μηχανή της και άφησε στο κάθισμα την τσάντα με το όπλο και την ταυτότητα.

24ΩΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...