Σοβαρή επιδείνωση του καιρού


Σοβαρή επιδείνωση του καιρού
Ο συνεργάτης του ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ Θεόδωρος Κονδύλης ενημερώνει για την καιρική εξέλιξη σε ζωντανή σύνδεση από το λιμάνι της Κυλλήνης για τη ΝΕΤ

Βροχές τοπικά ισχυρές έως πολύ ισχυρές εκδηλώνονται από τα ξημερώματα της Τρίτης 23 Νοεμβρίου στην Ηλεία. Tα 7 μποφόρ φτάνουν οι άνεμοι σε Κατάκολο και Κυλλήνη. Τις επόμενες ώρες τα φαινόμενα θα ενταθούν περαιτέρω ενώ οι άνεμοι θα διατηρηθούν ισχυροί έως σχεδόν Θυελλώδεις.
Ισχυρές βροχοπτώσεις σημειώθηκαν νωρίτερα σύμφωνα με τα στοιχεία από το δίκτυο Αυτόματων Μετεωρολογικών Σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών της Ηλείας, σε Φολόη και Αρχαία Ολυμπία. Αυτή την ώρα ραγδαία βροχόπτωση σημειώνεται στην πόλη της Αμαλιάδας.

Οι άνεμοι μετά την μικρή εξασθένηση νωρίς το πρωί, εκ νέου ενισχύθηκαν την τελευταία ώρα και πνέουν με εντάσεις που αγγίζουν στο Κατάκολο και τα 60 χιλιόμετρα την ώρα. Ισχυροί άνεμοι πνέουν και στο εσωτερικό του νομού της τάξης των 6 μποφόρ.
iliatora.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ