Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Τι λένε οι δημοσκοπήσεις


Ο Γιάννης Σγουρός, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο περιφερειάρχης Αττικής.


Στην αναμέτρησή του με τον Βασίλη Κικίλια προηγείται με 53,7% έναντι 46,3% του υποψήφιου της ΝΔ, με βάση εκτίμηση που δίνει η GPO για λογαριασμό του Mega.

H Alco για το Alter δίνει τον Γιάννη Σγουρό να κυμαίνεται από 53 – 57% και 43 – 47% για τον Βασίλη Κικίλια.

Στην Αθήνα γίνεται το απόλυτο ντέρμπι με τη δημοσκόπηση του Mega να βγάζει ισοπαλία! Κακλαμάνης και Καμίνης δεν φαίνεται να ξεχωρίζουν και έτσι προμηνύεται ολονύχτιο θρίλερ.
Το ίδιο ακριβώς, δηλαδή ισοπαλία, βγάζει η GPO και για τον Πειραιά!

Γιάννης Μίχας και Βασίλης Μιχαλολιάκος θα φτάσουν μέχρι το πρωί για να βρουν ποιος θα είναι ο διάδοχος του Παναγιώτη Φασούλα. Ας σημειωθεί ότι η Alco δεν έδωσε αποτελέσματα τόσο για το δήμο Αθηναίων, όσο και για τον Πειραιά, ακριβώς γιατί ήταν εξαιρετικά οριακή η διαφορά.

Η βραδιά – θρίλερ ολοκληρώνεται με την Θεσσαλονίκη, όπου και εκεί η GPO δείχνει ισοπαλία! Κώστας Γκιουλέκας και Γιάννης Μπουτάρης παλεύουν ψήφο – ψήφο για την πρώτη θέση, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι πιθανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...