Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

«Τα λεφτά πήγαν στα φρούτα, καλοκαίρι στην ...Κουρούτα»


«Τα λεφτά πήγαν στα φρούτα, καλοκαίρι στην ...Κουρούτα»
Αυτούς τους στίχους ερμήνευε ο αοιδός πριν πολλά χρόνια, όταν τα τυχερά ηλεκτρονικά παίγνια,τα επονομαζόμενα «φρουτάκια», είχαν κατακλύσει την Ελλάδα (και είχαν κλείσει σπίτια), θέλοντας να τονίσει πως ...
... είχε μείνει και αυτός άφραγκος και όδευε προς την Κουρούτα για ...οικονομικές διακοπές.

Τώρα που έπεσε πάλι πείνα και πριν καλά - καλά προλάβει το κράτος να τσιμπήσει και το τελευταίο ευρώ από τις τσέπες των μπατίρηδων με τα νόμιμα κρατικά «φρουτάκια», κάποιοι φρόντισαν να οργανωθούν καταλλήλως μπας και προλάβουν να «αρμέξουν» αυτούς που ρισκάρουν. Που ρισκάρουν με την ελπίδα να αυξήσουν το  χαμηλό εισόδημα τους. Γιατί η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
Αλλά πεθαίνει ...
Στη Βουπρασία λοιπόν άνδρες του Α.Τ. Βάρδας, με επικεφαλής τον διοικητή του τμήματος Χαράλαμπο Σφέτσο, εντόπισαν και κατέσχεσαν 26 από αυτά τα μηχανήματα, που ήταν τοποθετημένα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας πληροφορίες, εφόρμησαν χθες το βράδυ σε δύο καταστήματα στη Βάρδα οπού εντόπισαν συνολικά πέντε μηχανήματα και σε ένα κατάστημα στη Παλαιά Μανωλάδα, οπού βρήκαν άλλα τρία.

Η όλη επιχείρηση ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο κατά τη διάρκεια του ελέγχου που πραγματοποίησαν σε κατάστημα της Νέας Μανωλάδας, μιας και εκεί εντόπισαν δεκαοχτώ(!!!) «φρουτάκια», όλα μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Τα μηχανήματα κατασχέθηκαν, οι ιδιοκτήτες συνελλήφθησαν και σήμερα το πρωϊ αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...