Το Δίκτυο πάει γι' άλλα!

Το Δίκτυο πάει γι\
"Θυμόμαστε το δάσος"

Και "πάει γι' άλλα" διοτί οι δράσεις αυτής της εβδομάδας ολοκληρώθηκαν με επιτυχία! Τα μέλη και οι φίλοι του Δικτύου Αφύπνισης Πολιτών ατενίζουν πλέον το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία καθώς, όπως φάνηκε στην πράξη, αυτοί που είναι έτοιμοι να δράσουν για το καλό του τόπου δεν είναι και λίγοι.
Ζητήσαμε από την "ψυχή" του Δικτύου, τον Σπύρο Ζαφειρόπουλο, να μας κάνει μια μικρή αποτίμηση των δράσεων που είχαν δρομολογηθεί για την εβδομάδα που μας πέρασε (σ.σ. δείτε το "Σχετικό Άρθρο").

Ο Σπύρος μας δήλωσε τα εξής:
«Η καμπάνια "4 χρόνια φοιτητής 4 χρόνια πολίτης" είχε ως στόχο να γνωρίσουν οι φοιτητές της Αμαλιάδας το Δίκτυο Αφύπνισης Πολιτών.

Οι φοιτητές που ήρθαν έδειξαν ενθουσιασμό για τις δράσεις του Δικτύου.

Το σημαντικό μήνυμα είναι ότι 4 χρόνια σπουδών είναι 4 χρόνια ζωής σε μια άλλη πόλη και μια μεγάλη ευκαιρία για συμμετοχή σε δράσεις που μπορούν να βελτιώσουν κατά πολύ την εικόνα της πόλης.

Αν σκεφτούμε ότι σε κάθε πόλη λείπουν οι νέοι άνθρωποι που σπουδάζουν κάπου αλλού τότε είναι πολύ σημαντική η συνεισφορά που μπορούν να έχουν στα κοινά της πόλης.

Η δράση "Θυμόμαστε το δάσος" ξεπέρασε κάθε προσδοκία και του πιο αισιόδοξου μέλους του Δικτύου Αφύπνισης Πολιτών. Πολύς κόσμος που ήρθε από νωρίς με πολύ όρεξη. Γονείς με μικρά παιδιά όλοι μαζί στη δράση για τον καθαρισμό του δάσους της Μαραθιάς.

Χάρηκαν όλοι από τη βόλτα αλλά και από την αίσθηση της προσφοράς αλλά κυρίως γιατί ήρθαν σε αυτό το πολύ όμορφο δάσος και το περπάτησαν από άκρη σε άκρη αφήνοντας τον κυριακάτικο καφέ και τον καναπέ για μια άλλη φορά.

Μαζεύτηκαν 54 υπογραφές στο κείμενο με αιτήματα αλλά και ιδέες για εναλλακτικές χρήσεις του δάσους που θα αποτελέσουν κίνητρο για να το επισκέπτονται οι πολίτες της Αμαλιάδας πιο συχνά.»

Διαβάστε περισσότερα στην ιστοσελίδα του Δικτύου :      http://www.citizenalertnetwork.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ