Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Κερνάει… φαρμάκι τον Γκοβού

Μετά από τα συνεχή πειθαρχικά παραπτώματα του Σίντνεϊ Γκοβού, στον Παναθηναϊκό είναι έτοιμοι να… τον κεράσουν φαρμάκι. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι του τριφυλλιού κάλεσαν τον μάνατζερ του Γάλλου μεσοεπιθετικού στην Αθήνα για να τον ενημερώσουν για την κατάσταση και να αρχίσουν τις ενέργειες για τη λύση του συμβολαίου που έχουν με τον πελάτη του.

Ο Τζον Μπικό Πενάκ εκτιμάται ότι θα βρίσκεται στην Αθήνα την Παρασκευή αρχίζοντας άμεσα τις επαφές με τους διοικούντες την πράσινη ΠΑΕ.

Εφόσον, επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και ο Παναθηναϊκός κινήσεις τις διαδικασίες για τη λύση του συμβολαίου με τον παίκτη, δεν πρόκειται να είναι κάτι που θα συμβεί πολύ εύκολα. Ο παίκτης έχει ένα «ακριβό» συμβόλαιο με τον Γκοβού και ενδέχεται να χρειαστεί μεγάλη αποζημίωση. Στην περίπτωση αυτή οι πράσινοι είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν τα πειθαρχικά παραπτώματα του παίκτη και να καταγγείλουν τη συνεργασία μαζί του.

Μάλιστα, κάποιοι αναφέρουν ότι ο Γάλλος αναμένεται να μείνει εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Μετά από την απομάκρυνση του Νίκου Νιόπλια από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, υπήρχαν πληροφορίες που ήθελαν τον νέο προπονητή να είναι αυτός που θα αποφασίσει για το μέλλον του Γάλλου. Ωστόσο, μετά από το νέο πειθαρχικό παράπτωμα του Γκοβού, η απόφαση φαίνεται να έχει –ήδη- ληφθεί από τη διοίκηση.

24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...