Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

«Σήκωσαν» από την τράπεζα 400.000 ευρώ!

http://img.protothema.gr/1EBA297A4D00CA14ACF9AAD9C4D1F7DE.jpgΕξαιρετική πληροφόρηση διέθεταν οι τέσσερις ένοπλοι ληστές που «χτύπησαν» το υποκατάστημα της Αγροτικής τράπεζας... στο Αιγίνιο Πιερίας και άρπαξαν ολόκληρο το… χρηματοκιβώτιο, που προφανώς γνώριζαν ότι περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό. Οι δράστες έφυγαν με το ιλιγγιώδες ποσό των 400.000 ευρώ!

Οι κακοποιοί γκρέμισαν τις τζαμαρίες της τράπεζας με βαριοπούλες και όρμησαν στο εσωτερικό κραδαίνοντας αυτόματα «Καλάσνικοφ» με τα οποία ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και τους λιγοστούς πελάτες που βρίσκονταν μέσα. Με γρήγορες κινήσεις φόρτωσαν στους… ώμους τους, βγήκαν από την τράπεζα και το τοποθέτησαν σε ένα αυτοκίνητο που είχαν σταθμεύσει απ’ έξω.

Αμέσως μετά, εξαφανίστηκαν με κατεύθυνση προς την εθνική οδό που βρίσκεται κοντά στην τράπεζα. Παρά τις έρευνες της Αστυνομίας, δεν εντοπίστηκαν. Φαίνεται, ωστόσο, ότι οι ληστές είχαν ενημέρωση για το ότι το τραπεζικό υποκατάστημα θα είχε εφοδιαστεί με μεγάλο χρηματικό ποσό, μια και είναι 1η του μήνα.

24oro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...