Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Η εκδήλωση στην Κυλλήνη για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Η εκδήλωση στην Κυλλήνη για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από την εκδήλωση.
Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010 παιδική εκδήλωση στην Λέσχη Αξιωματικών της 117 Π.Μ. στη Διασπορά Κυλλήνης.
Από πολύ νωρίς ο χώρος γέμισε από παιδικά χαμόγελα και χαρούμενες φωνές. Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με τα ταχυδακτυλουργικά κόλπα του Christopher και του Big Boss, από την Πανελλήνια Ακαδημία Ταχυδακτυλουργών «Christopher»,  με τα παιχνίδια του κλόουν Χρήστου Αγριδιώτη (Νίνο), ενώ πολλά παιδιά με την βοήθεια μακιγιέρ μεταμορφώθηκαν σε αγαπημένους παιδικούς ήρωες. Τις εντυπώσεις κέρδισε και η παιδική ομάδα του Λαογραφικού μουσικοχορευτικού ομίλου Πύργου «Οι Μωραΐτες».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο βουλευτής κ. Τάκης Αντωνακόπουλος, η Διοίκηση και το προσωπικό της 117 Π/Μ, διοικητές αστυνομικών και πυροσβεστικών υπηρεσιών, νομαρχιακοί σύμβουλοι, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, χορηγοί και πλήθος φίλων και μελών του Οργανισμού.

Η Πολεμική Αεροπορία δια του διοικητή της 117 Π/Μ Ανδραβίδας, Σμηνάρχου (Ι) Γεράσιμου Αθανασόπουλου, για άλλη μια φορά στάθηκε στο πλευρό του Συλλόγου, παραχωρώντας τον χώρο της Λέσχης και βοηθώντας  με το προσωπικό της στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
Στο χώρο της εκδήλωσης λειτούργησε περίπτερο του Οργανισμού μας, όπου μικροί και μεγάλοι ενίσχυσαν με τις αγορές τους το «Χαμόγελο του παιδιού».

Ο σύλλογος απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους, εθελοντές και χορηγούς του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που με την πολύτιμη στήριξη και αμέριστη αγάπη τους  συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.
ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...