Χάος στα φαρμακεία του Πειραιά - Μόνο 5 φαρμακεία για το 1ο λιμάνι της χώρας - Τι θα κάνουν οι Φαρμακοποιοί από Τετάρτη




- Πως και από που θα εκτελούνται οι συνταγές των ασφαλισμένων
- Ουρές και εκνευρισμός στα φαρμακεία του Πειραιά
- Ελλείψεις σε φάρμακα πρώτης ευρείας κατανάλωσης

Εικόνα  από το φαρμακείο στην οδό Αγίας Παρασκευής 24 στον Πειραιά
Εικόνα από το φαρμακείο στην οδό Αγίας Παρασκευής 24 στον Πειραιά

-

Σκληρότερη στάση από τους υπόλοιπους συναδέλφους τους κρατούν οι φαρμακοποιοί του Πειραιά που κατέβασαν ρολά από σήμερα.

Μόλις 5 φαρμακεία σε ολόκληρο τον Πειραιά θα λειτουργούν σήμερα και αύριο (όσα δηλαδή εφημερεύουν) με αποτέλεσμα την απίστευτη ταλαιπωρία για εκατοντάδες ασφαλισμένους οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι συνταξιούχοι και ηλικιωμένοι.



Όπως φαίνεται τα αποθέματα φαρμάκων για πολλούς ασφαλισμένους έχουν αρχίσει να εξαντλούνται με αποτέλεσμα να σχηματίζονται ουρές ενώ η αναμονή να ξεπερνά τις δύο ώρες με ότι αυτό συνεπάγεται εξαιτίας του εκνευρισμού.



Η εικόνα της ταλαιπωρίας στον Πειραιά πιθανόν να επεκταθεί σε ολόκληρη τη χώρα αφού οι φαρμακοποιοί έχουν αποφασίσει 3ήμερη απεργία αρχής γενομένης από την Τετάρτη.

Πάντως οι φαρμακοποιοί δεσμεύτηκαν μέσω του πρόεδρου τους ότι δεν θα σταματήσουν να εκτελούν συνταγές από τα εφημερεύοντα φαρμακεία ακόμα και τις ημέρες της απεργίας.

Οι φαρμακοποιοί προειδοποιούν πως αν δεν υπάρξουν αλλαγές στο πολυνομοσχέδιο θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους και θα προσφύγουν στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο.
newsit

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ