Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Τους αποχαιρέτησε και πήγε να αυτοκτονήσει!


http://www.i-live.gr/wp-content/uploads/2011/01/th-autoktonia-fthiwtida.jpgΛίγοι πήραν στα σοβαρά τον ασυνήθιστο αποχαιρετισμό ενός 55χρονου υπαλλήλου του δήμου Αμφίκλειας Φθιώτιδας σε καφετέρια της Ελάτειας...Ήταν, όμως, αρκετοί για να τον σώσουν έστω και την τελευταία στιγμή, όταν τον βρήκαν να έχει αυτοπυροβοληθεί μέσα σε ένα ελαιοτριβείο!


Ο 55χρονος προανήγγειλε την πράξη του στους θαμώνες, λέγοντάς τους ότι δεν θα τους ξανάβλεπε γιατί σκόπευε να βάλει τέλος στην ζωή του!

Οι περισσότεροι γέλασαν, αλλά δύο από τους θαμώνες τον ακολούθησαν και τον είδαν να μπαίνει στο ελαιοτριβείο.

Όταν άκουσαν τον κρότο ενός πυροβολισμού, έτρεξαν και τον βρήκαν τραυματισμένο από την καραμπίνα με την οποία είχε αυτοπυροβοληθεί!

Αμέσως τον μετέφεραν στο κέντρο υγείας Αμφίκλειας και από εκεί διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου οδηγήθηκε αμέσως στο χειρουργείο. Αν και η κατάστασή του είναι πολύ σοβαρή, οι γιατροί αισιοδοξούν ότι θα γλιτώσει!

Αντίθετα, ένας 48χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός από τη μητέρα και την αδελφή του με τραύμα από πυροβόλο όπλο, μέσα στο διαμέρισμά του στην Λαμία. Δίπλα στην σορό του βρέθηκε η καραμπίνα με την οποία φαίνεται ότι είχε βάλει τέλος στη ζωή του, αν και η Αστυνομία εξετάζει όλες τις πιθανότητες.
24oro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...