Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Κλοπή μέσα σε σχολείο & η συνήθης... κάνναβη


Μέχρι και σε σχολική τσάντα έχωσαν τα χέρια τους ελαφροχέρηδες, σε σχολείο του Πύργου. Στα υπόλοιπα συμβάντα, δύο υποθέσεις ναρκωτικών απασχόλησαν τις Αρχές στην Ηλεία σήμερα.
Το iliatora.gr πιστό στο ραντεβού με το αστυνομικό δελτίο, κατέγραψε και τα συμβάντα της μέρας που πέρασε. Μπορεί να μην είχαμε μεγάλο αριθμό κλοπών, αλλά δεν έλειψε το ασυνήθιστο περιστατικό. Μια μητέρα στον Πύργο κατήγγειλε στην Αστυνομία πως άγνωστοι έκλεψαν από την τσάντα της κόρης της το κινητό της τηλέφωνο, αξίας 370 ευρώ, μέσα σε αίθουσα μαθήματος του 4ου Γυμνασίου Πύργου.

Ένα κινητό τηλέφωνο και μια τηλεόραση αξίας 250 έκλεψαν άγνωστοι από το σπίτι υπηκόου Βουλγαρίας στο Τραγανό.

Στη Δήμητρα Βαρθολομιού η Δίωξη Ναρκωτικών Πύργου, «έβγαλε» ακόμα μια υπόθεση, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών. Ένας άνδρας συνελήφθη όταν μετά από έρευνες οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα σε θερμοκήπιο να καλλιεργεί σε κυπελάκια φυτωρίου 12 «νεαρά» φυτά ύψους τριών εκατοστών και να έχει προβεί στην σπορά ακόμα 18 παρόμοιων κυπέλλων, με άγνωστο αριθμό σπόρων κάνναβης. Στην κατοχή του βρέθηκε και μια νάιλον συσκευασία με εννέα σπόρους κάνναβης.

Τέλος οι άνδρες της ΟΕΠΤΑ (Ομάδα Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων) συνέλαβαν κοντά στην Αμαλιάδα ένα νεαρό άνδρα που κατείχε μικροποσότητα ακατέργαστης αποξηραμένης κάνναβης.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...