Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Η ομερτά...των ενόχων!




Εδώ και χρόνια στην πολιτική και όχι μόνο σκηνή αυτού του τόπου ακούμε για σκάνδαλα τα οποία στο τέλος... κουκουλώνονται με ατέρμωνες και χρονοβόρες εξεταστικές επιτροπές οι οποίες βγάζουν αλληλοσυγκρουόμενα πορίσματα που έχουν να κάνουν με την πολιτική σκοπιμότητα των κομμάτων που συμμετέχουν σε αυτές!
Άλλες φορές κρύβονται επιμελώς και ως κόρη οφθαλμού στα “ευρύχωρα” συρτάρια της ακριβοδίκαιης Δικαιοσύνης ενώ οι περισσότερες ..... εξαφανίζονται δια μαγείας με τον κουκουλομανδύα που έπλεξαν στα μέτρα τους!... 
οι ίδιοι οι Πολιτικοί και φέρει το όνομα “Παραγραφή.”
Τα παραπάνω είναι γνωστά σε όλους/ες και το καινούργιο στοιχείο της ταπεινής μου γνώμης έχει να...
κάνει με το λόγω της ατιμωρησίας η οποία πολλές φορές φτάνει να μας εξοργίζει και να μας κάνει να νιώθουμε ότι μας θεωρούν αφελείς και ηλίθιους με τα παραμυθάκια και τις αστείες δικαιολογίες που προβάλλουν σε οφθαλμοφανείς περιπτώσεις παράνομου και αδικαιολόγητου πλουτισμού των λογής λογής τρωκτικών που περιφέρονται ανάμεσα τους. 

Κύριες/οι η ατιμωρησία είναι αποτέλεσμα μιας "ομερτάς" μεταξύ των και η οποία έχει να κάνει με τον “αν με πειράξετε θα βγάλω και τα δικά σας άπλυτα στην φόρα” ή “μη με παραπιέζεται γιατί έχω ράμματα για την γούνα σας” πιο απλά, κανένας τους δεν είναι "καθαρός" και ο ένας εκβιάζει τον άλλο!!!
24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...