Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Η αγανάκτηση ενός ΕΠΟΠ

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό κ. ΥΕΘΑ.
Για να μας κάνετε μειώσεις είμαστε Δημόσιοι Υπάλληλοι!
Για να πληρωθούμε τις 300 ώρες το μήνα είμαστε στρατός!

Σαν δεν ντρεπόμαστε λιγάκι κύριε Υπουργέ για την απάντηση που δώσατε με έμφαση τους ΕΠΟΠ 7 υπηρεσίες , φυλάκιο και ότι θα λείπει 20 μέρες από τι Μονάδα αν παίρνει απαλλαγή μετά από 24ώρη υπηρεσία. Ντροπή σας.

Μόνο στις 7 υπηρεσίες που θα κάνει ένας ΕΠΟΠ όπως λέτε συμπληρώνει με το τωρινό καθεστώς 7*32,5 ώρες = 227,5 ώρες στο χώρο εργασίας μόνο για τις 7 υπηρεσίες χωρίς να αναλογιστούμε τα υπόλοιπα εργάσιμα 8ώρα .Πολύ άνετα κύριε Υπουργέ ένας ΕΠΟΠ όπως λέτε φτάνει τις 300 ώρες μηνιαίως  

χωρίς να αμοίβεται για αυτό σε σχέση με τον υπόλοιπο δημόσιο τομέα που οι αντίστοιχες μηνιαίες ώρες είναι κάπου στις 160. Δεν έχω υπολογίσει καν τις 2 βραδυνές το μήνα που ανεβάζουν τις ώρες πάνω από τις 300.

Αλλά αυτό δεν σας νοιάζει , δεν έχουμε οικογένειες εμείς οι ΕΠΟΠ , δεν έχουμε υποχρεώσεις , δεν είμαστε άνθρωποι .Οι οικογένειες μας , τα παιδιά μας , οι γυναίκες μας είναι πολίτες 3ης κατηγορίας δεν μας έχουν ανάγκη . Ας κάθεται ο ΕΠΟΠ 7+2 βραδυνές σχεδόν το ένα τρίτο του μήνα μέσα στο στρατόπεδο . Δεν είναι άνθρωπος . Καθεστώς δούλων στην Ελλάδα του 2010 , μπράβο σας και ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας υπολογίζεται τόσο. Που νοιάζεστε για εμάς.Τα ζώα τους οι κτηνοτρόφοι ποιο πολύ τα προσέχουν.
Δλδ πιστεύεται ειλικρινά ότι όταν μετά από 24ώρη υπηρεσία μπορούμε να αποδώσουμε την επόμενη μέρα? Γυρνάμε στα σπίτια πτώμα από τη κούραση και λόγο της ψυχολογικής πίεσης ξεσπάμε στις οικογένειες μας. Σας ευχαριστεί αυτό το πράγμα? Πόσο νομίζετε ότι μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος .Κάποια στιγμή ξεσπάει και δυστυχώς τη πληρώνουν οι κοντινοί μας άνθρωποι . Αλλά ούτε και αυτό σας νοιάζει , δικό μας πρόβλημα.

Αν ο σκοπός σας είναι το μεγαλύτερο μέρος του στρατεύματος να είναι ψυχολογικά πιεσμένο και χωρίς ίχνος ηθικού συγχαρητήρια το έχετε πετύχει . Μπράβο σας.

Τα μπράβο και τα συγχαρητήρια που μας λέτε στις επισκέψεις και μετά από ασκήσεις δεν μας λένε απολύτως τίποτα . Που να ξέρετε τη λέει ο καθένας από μέσα του την ώρα που μας μιλάτε.

Αλλά στη Ελλάδα του 2010 είμαστε ότι μας συμφέρει και όπως μας συμφέρει .

Για να μας μειώσετε μισθούς είμαστε Δημόσιοι Υπάλληλοι.
Για να μας μειώσετε τα δώρα είμαστε Δημόσιοι Υπάλληλοι.
Για να μας κόψετε τα τρίμηνα είμαστε Δημόσιοι Υπάλληλοι.

Μέχρι εδώ ότι σας συμφέρει.....


Για να πληρωθούμε τις 300 ώρες το μήνα δεν είμαστε Δημόσιοι Υπάλληλοι?Είμαστε στρατός δεν ισχύει αυτό σε έμας.

Για να πάρουμε απαλλαγή μετά από24ώρη υπηρεσία δεν είμαστε Δημόσιοι Υπάλληλοι , Είμαστε στρατός.

Παρόλο που όλο το δημόσιο όχι με 24ώρη αλλά μόλις με 8ώρη βραδινή βάρδια πέρνει την επόμενη μέρα αδιάθετο-ρεπό , εμείς είμαστε Στρατός δεν το δικαιούμαστε.

Οι 160-165 ώρες το μήνα δεν ισχύουν σε εμάς , εμείς είμαστε Στρατός.

Πότε θα σταματήσετε πλέον να μας κοροϊδεύεται? Επειδή δεν έχουμε συνδικαλισμό και δεν μας υπολογίζεται δεν σημαίνει ότι πάψαμε να είμαστε άνθρωποι. Δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε δικαιώματα.

Κάποια στιγμή πρέπει να μας σεβαστείτε και εμάς. Πόσο ακόμα νομίζετε ότι μπορούμε να αντέξουμε όλοι αυτή τη πίεση με τους μισθούς με τη κρίση , με , με , με , με όλα αυτά που μας πιέζουν. Κάντε κάτι για όνομα του θεού.

Αλλιώς βγείτε και πείτε στα ίσια ότι δεν μας υπολογίζεται και δεν νοιάζεστε για εμάς. Τιμήστε τα παντελόνια που φοράτε .


Ένας αγανακτισμένος , απογοητευμένος ΕΠΟΠ. Που εδώ και 8 χρόνια τιμάει τη πατρίδα του και το εθνόσημο που φοράει . 

 army alert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...