Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Δημαιρεσίες και αντιδήμαρχοι στον δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Δημαιρεσίες και αντιδήμαρχοι στον δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης
Από τη σημερινή πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ανδραβίδας - Κυλλήνης.
Μ’ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια για τη δημοτική αρχή Ανδραβίδας – Κυλλήνης, καθώς κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, πριν την...
...εκλογή των οργάνων, ανακοινώθηκαν και τα ονόματα των αντιδημάρχων.
Ο δήμαρχος Δημήτρης Αρβανίτης 
 ανακοίνωσε πρώτα τους αντιδημάρχους, ορίζοντας την Θεοδώρα Παλούκη - Κατσάπη αναπληρώτρια δημάρχου και αντιδήμαρχο οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών.

Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών, πολεοδομίας και χωροταξίας, ορίστηκε ο Χρήστος Ζαφειρόπουλος. Αντιδήμαρχος προγραμματισμού και ανάπτυξης, διαφάνειας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης ορίστηκε ο Γεώργιος Καραθανάσης.

Αντιδήμαρχος πολιτισμού, τουρισμού και κοινωνικής πολιτικής ορίστηκε ο Γεώργιος Πόπορης
και τέλος αντιδήμαρχος περιβάλλοντος και πολιτικής προστασίας ορίστηκε ο Ευστάθιος Αρβανιτάκης.

Οι δημαιρεσίες

Αμέσως μετά ακολούθησαν οι δημαιρεσίες σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τον νόμο. Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εκλέχθηκε ο Βασίλειος Τσιρίκος, αντιπρόεδρος ο Διονύσιος Μάλλιαρης και γραμματέας ο Δημήτριος Βραχνής.

Στην οικονομική επιτροπή εκλέχθηκαν τακτικά μέλη από την πλειοψηφία
οι Παναγιώτης Κόλλιας,
Τρύφωνας Πέρδικας, Κωνσταντίνος Αγγελακόπουλος και Δημήτριος Κωστόπουλος, ενώ από την μειοψηφία εκλέχθηκαν οι Ναμπίλ Μοράντ και Μάκης Βαγγελάκος. Αναπληρωματικά μέλη από την πλειοψηφία εκλέχθηκαν οι Ευστάθιος Αρβανιτάκης, Χρήστος Παλαιολόγος και Βασίλειος Αρβανίτης ενώ από την μειοψηφία εκλέχθηκαν οι Νίκος Κόλλιας και Διονύσιος Λεμποτέσης.

Στην επιτροπή ποιότητας ζωής εκλέχθηκαν τακτικά μέλη από την πλειοψηφία οι Παναγιώτης Σάμαρης, Αλίκη Τεμπέλη, Χρήστος Παλαιολόγος και Νεκταρία Σταυροπούλου – Πανταζή και από την μειοψηφία εκλέχθηκαν οι Νίκος Κόλλιας και Διονύσιος Λεμποτέσης. Αναπληρωματικά μέλη εκλέχθηκαν από την πλειοψηφία οι Γιώργος Καραθανάσης, Παναγιώτης Κόλλιας και Δημήτρης Κωστόπουλος, ενώ από την μειοψηφία εκλέχθηκαν οι Ναμπίλ Μοράντ και Μάκης Βαγγελάκος.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...