Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Πιστολίδι στην Ανδραβίδα

Πιστολίδι στην Ανδραβίδα
Με καθυστέρηση έλαβε γνώση η Αστυνομία του σοβαρού περιστατικού που συνέβη το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης στην Ανδραβίδα. Πρωταγωνιστές ήταν δύο άντρες, ένας 58χρονος από τη Γαστούνη και ένας 21χρονος από την Ανδραβίδα.

Ο πρώτος βρισκόταν στο κτήμα του, στην Ανδραβίδα.

Ο δεύτερος περνούσε από τον χωματόδρομο που διασχίζει τα όρια του κτήματος, με το ΙΧ φορτηγάκι του. Άγνωστο το πώς και το γιατί, ο 58χρονος σήκωσε το πιστόλι που είχε στην κατοχή του και πυροβόλησε δύο φορές προς το όχημα.

Η πρώτη σφαίρα βρήκε την δεξιά κολώνα του αυτοκινήτου. Η δεύτερη διαπέρασε την δεξιά πόρτα του αυτοκινήτου και βρήκε τον 21χρονο στο δεξιό γόνατο τραυματίζοντάς τον.

Άμεσα ο νεαρός αθίγγανος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης και στη συνέχεια ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, όπου και νοσηλεύεται. 

Οι αστυνομικοί στο Α.Τ. Ανδραβίδας ενημερώθηκαν από τη μητέρα του θύματος το πρωί του Σαββάτου και παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση του τραυματία, έγινε φωτογράφιση του αυτοκινήτου και πλέον η υπόθεση παίρνει το δρόμο της Δικαιοσύνης, με τον 58χρονο να καλείται να καταθέσει (έχει παρέλθει το αυτόφωρο).
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...