Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Δεν κλείνουν καταστήματα της ATEbank στην περιφέρεια


Διαβεβαιώσεις ότι δεν πρόκειται να κλείσουν καταστήματα της ATEbank στην περιφέρεια έδωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου στη Βουλή, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Χαράς Κεφαλίδου.
Σε έγγραφο της ATEbank που παρουσίασε στη Βουλή ο κ. Παπακωνσταντίνου αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι  "σε κάθε περίπτωση όλα τα Καταστήματα θα διατηρήσουν το διαμεσολαβητικό ρόλο τους, μεταξύ Τράπεζας και πελατών ώστε να διευκολύνεται η υποβολή αιτημάτων δανείων σε τοπικό επίπεδο, καθώς επίσης και η επικοινωνία των πελατών με τις Υπηρεσίες της ATEbank. Με τον τρόπο αυτό, το νέο μοντέλο λειτουργίας των Καταστημάτων δεν συνεπάγεται αναγκαστική μετακίνηση των πελατών σε πλησιόχωρες Μονάδες για την εξυπηρέτησή τους".

Ακόμη, το έγγραφο της τράπεζας αναφέρει ότι "το προσωπικό που στελεχώνει τα Καταστήματα, προγραμματίζεται να εκπαιδευτεί σε πιο εξειδικευμένου τύπου διαχείριση και εξυπηρέτηση της πελατειακής βάσης της Τράπεζας. Κατά συνέπεια, το νέο μοντέλο λειτουργίας θα καταστήσει ακόμα και τις μικρές Μονάδες, πιο αποδοτικές στην εξυπηρέτηση και προώθηση ενός μεγάλου εύρους λοιπών προϊόντων της Τράπεζας και του Ομίλου και στην εν γένει αύξηση των τραπεζικών εργασιών στην τοπική αγορά".
ilitora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...