ΠΑΟΚ μπορείς να προκριθείς...


Έτοιμος για την μεγάλη ανατροπή είναι ο ΠΑΟΚ, καθώς για να προκριθεί... θα πρέπει να νικήσει μέσα στην Μόσχα την ΤΣΣΚΑ.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δείχνουν αποφασισμένοι να το καταφέρουν και θέλουν να το αποδείξουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η ελληνική ομάδα είναι το απόλυτο αουτσάιντερ έχοντας ηττηθεί με 0-1 στην Τούμπα και με τους Ρώσους να έχουν ένα «πυρηνικό οπλοστάσιο» με παίκτες που ο καθένας του μπορεί αν κάνει την ζημιά.

Ο Βάγκνερ Λοβ θα είναι παρών σήμερα στον Λουζίνσκι , σε έναν αγώνα που θα διεξαχθεί περίπου με μείον 20 βαθμούς κελσίου. Κόντρα σε όλα αυτά ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει την πρόκριση για απλά οι παίκτες του πιστεύουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Μπορούν να έχουν την εικόνα που έδειξε η ομάδα σε αντίστοιχα καθοριστικά παιχνίδια, όπως με τον Άγιαξ, την Φενέρμπαχτσέ και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Με την συμπαράσταση και περίπου 1.000 φιλάθλων του θα προσπαθήσει να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη με την πρόκριση πετυχαίνοντας κάτι που μόλις άλλες δυο φορές έχει καταφέρει. Δηλαδή να προκριθεί παίζοντας εκτός έδρας , έχοντας αρνητικό αποτέλεσμα στην Τούμπα. Απέκλεισε τους «ψαράδες» Στις 15 Οκτωβρίου του 2003 ο ΠΑΟΚ έχοντας χάσει με ο0-1 στην Τούμπα από την νορβηγική Λίν έπρεπε να προκριθεί.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης πριν την επαναληπτική αναμέτρηση στην Νορβηγία είπε στους παίκτες του. « Πάμε να τελειώνουμε με τους ψαράδες». Αυτό και έγινε. Η ομάδα του Δικεφάλου με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο προκρίθηκε κερδίζοντας με 0-3 και με τον Άγγελο Αναστασιάδη να δηλώνει πως «ο ΠΑΟΚ είναι εφτάψυχος και αυτό ας το καταλάβουν όλοι». «Εκτέλεσε» την Μαλίν Στις 2 Οκτωβρίου του 1991 ΠΑΟΚ κυνηγούσε το θαύμα κόντρα στην βελγική Μαλίν.

Στον αγώνα της Τούμπας οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 και η ελληνική ομάδα έπρεπε να κερδίσει εκτός έδρας την πρόκριση. Οι Βέλγοι είχαν μια δυνατή ομάδα, έχοντας κερδίσει το ευρωπαϊκό κύπελλο δυο χρόνια νωρίτερα. Η κατάσταση ήταν δύσκολη από την στιγμή που του μεγάλο αστέρι του ΠΑΟΚ , Ο Μαγκντί Τολμπά ήταν τραυματίας.

Ο Μίροσλαβ Μπλάζεβιτς, παρόλα αυτά το έβαλε στον αγώνα στο 82' και πέντε λεπτά αργότερα ο Στέφανος Μπορμπόκης έκανε το 0-1 και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του. Ανατροπή στο Νταλούζ Κοντά σε μια μεγάλη πρόκριση είχε φτάσει ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο την Μπενφίκα. Οι Πορτογάλοι είχαν επικρατήσει με 1-2 στην Τούμπα και όλοι είχαν ξεγραμμένο τον ΠΑΟΚ.

Στον επαναληπτικό αγώνα που έγινε τον Οκτώβριο του 1999 οι παίκτες του Δικεφάλου ανέτρεψαν τα προγνωστικά. Νίκησαν με 1-2 με γκολ των Σάμπρι και Μαραγκού( και τα δυο με απευθείας εκτέλεση φάουλ). Όλα κρίθηκαν 'όμως στην διαδικασία των πέναλτι με τον ΠΑΟΚ να χάνει και να αποκλείεται. Ήταν όμως μια μεγάλη νίκη μέσα στο Νταλούζ χωρίς να έρθει η πρόκριση. 


theplayer.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ