Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Κλέφτες θεριακλήδες, ιερόσυλοι και... σφάχτες αρνιών!


Ποικιλία έχει το αστυνομικό δελτίο των κλοπών και των διαρρήξεων. Τσιγάρα αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ, παγκάρια εκκλησιών, αλυσοπρίονα, ηλεκτρονικά είδη, πετρέλαιο, καπάκια υπονόμων αλλά και οκτώ σφαγμένα αρνιά(!) στο μενού της ημέρας.








Σαράντα κούτες με τσιγάρα έκαναν φτερά από φορτηγό μεταφορικής εταιρίας, στο Νιοχώρι Κυλλήνης. Άγνωστοι δράστες άνοιξαν την πόρτα της καρότσας που ήταν φορτωμένες οι μεγάλες κούτες με τα τσιγάρα. Η αξία των τσιγάρων ανέρχεται σε 41.570 ευρώ(!), σύμφωνα με την καταγγελία στην Αστυνομία.

Οι ιερόσυλοι διαρρήκτες χτύπησαν ξανά.
Έτσι μετά τη Ιερά Μονή Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης στο Λαμπέτι, δύο ακόμα περιστατικά ήρθαν να προστεθούν, αυτή τη φορά στην περιοχή της Ζαχάρως. 

Στον Κακόβατο παραβίασαν την πλαϊνή είσοδο του Ιερού Ναού Αγίων Θεοδώρων και έκλεψαν το συρτάρι από το παγκάρι, που περιείχε το ποσό των 100 ευρώ.

Στο Γιαννιτσοχώρι οι διαρρήκτες μπήκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου αλλά το παγκάρι και το φιλόπτωχο ήταν άδεια, έτσι ο νεοκόρος τα βρήκε πεταμένα στην αυλή του ναού, προφανώς από τους «τσαντισμένους» κλέφτες.

Στον Αμπελόκαμπο του δήμου Ήλιδας, άγνωστοι διέρρηξαν καφενείο και «σήκωσαν» μια τηλεόραση plasma αξίας 1.900 ευρώ.

Στο Βαρθολομιό στη θέση «Ριόλακας» οι κλέφτες μπήκαν σε αποθήκη και πήραν δύο αλυσοπρίονα, αξίας 800 ευρώ. Στη Γαστούνη, διαρρήκτες παραβίασαν αυτοκίνητο για να πάρουν ένα radio-cd.

Στο δρόμο Αμαλιάδας – Ρουπακίου, άγνωστοι μπήκαν σε εργοτάξιο εταιρείας για να κλέψουν από την αντλία καυσίμου και τα ρεζερβουάρ φορτηγών 200 λίτρα πετρελαίου, αξίας 300 ευρώ.

Στα Λουτρά Κυλλήνης, άγνωστοι «σήκωσαν» 15 καπάκια υπονόμων από δημοτικό δρόμο, δίπλα σε ξενοδοχειακή εγκατάσταση.

Στην Κυλλήνη παραβίασαν αυτοκίνητο και πήραν ένα radio-cd, έναν εκτυπωτή, μια βαλίτσα με γυναικεία ρούχα & παπούτσια και ένα σακίδιο πλάτης με πανεπιστημιακά βιβλία, συνολικής αξίας 1.950 ευρώ.

Στην Αρετή Λεχαινών, άγνωστοι μπήκαν σε στάβλο και έσφαξαν(!!) οκτώ αρνιά βάρους 20 – 25 κιλών το καθένα, τα οποία και πήραν στη συνέχεια μαζί τους. Η αξία τους φτάνει τα 1.000 ευρώ.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...