Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Σισέ: "Με... πήδηξαν"



O Γάλλος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού διάλεξε αυτή την... χαρακτηριστική φράση για να εκφράσει την δυσαρέσκεια του για την διαιτησία στο ματς με την ΑΕΚ. "Όλο αυτό μου προκαλεί αηδία", είπε. Χιμένεθ: "Υπέφερα, αλλά το απόλαυσα".

"Τρεις λέξεις για να εκφράσω την αποστροφή μου για απόψε. Το θέμα δεν είναι ότι χάσαμε την πρόκριση. Θα το πω άσχημα ενδεχομένως, αλλά έχω την αίσθηση ότι σήμερα με... πήδηξαν", είπε αρχικά ο Σισέ και συνέχισε, εξηγώντας: "Οταν είναι 7 λεπτά καθυστερήσεις και δεχόμαστε γκολ στα 7 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα, καταλαβαίνετε τι λέω. Το να δίνεις δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Βύντρα στο πλάγιο το χαρακτηρίζω με την ίδια λέξη. Το έκανε και η ΑΕΚ 2-3 φορές, αλλά χωρίς να τιμωρηθούν. Αυτή η ανακατωσούρα μου προκαλεί αηδία, αποστροφή.

Πραγματικά, πραγματικά είμαι αποκαρδιωμένος όχι επειδή χάσαμε την πρόκριση αλλά για τον τρόπο με τον οποίο την χάσαμε. Συνέβη για μένα κάτι πολύ σημαντικό απόψε, που είναι η αναγέννηση μιας ομάδας. Είδαμε μια ομάδα που δεν τα παράτησε, που έδωσε τη μάχη της, παίζαμε με 10 παίκτες αλλά πολεμήσαμε για τον χρόνο που έπρεπε να παίξουμε. Φαίνεται ότι ο διαιτητής περνούσε πολύ όμορφα και ήθελε να επεκτείνει τον χρόνο του αγώνα.

Ημουν υπερήφανος σήμερα που ήμουν αρχηγός αυτής της ομάδας. Επαιξα σε μεγάλες ομάδες και αυτό που κάναμε σήμερα ήταν πραγματικά μεγάλο", τόνισε.

Χιμένεθ: "Θεϊκή παρέμβαση"

Ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ συνεχάρη τον Παναθηναϊκό για την υπεροχή του, αλλά χαρακτήρισε γκολ που ήρθε από Τον Θεό, αυτό του Μίτσελ.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλό μας που έκανε μεγάλο παιχνίδι και μας στρίμωξε στα σχοινιά. Είχα πει πριν πως ήταν ένα παιχνίδι που κρατά 180 λεπτά. Στα πρώτα 90 λεπτά ήμασταν εμείς ανώτεροι, στον επαναληπτικό ο Παναθηναϊκός. Είμαι εκνευρισμένος με τον τρόπο που δεχτήκαμε τα δύο γκολ από σέντρες, γιατί είχαμε δουλέψει για να αντιμετωπίσουμε κάτι τέτοιο.

Το τελευταίο μισάωρο του παιχνιδιού είχαμε 14 τελικές φάσεις. Είμαι περήφανος ια τον τρόπου που αγωνίστηκε η ΑΕΚ, σε υψηλό επίπεδο, απέναντι σε μία ομάδα υψηλού επιπέδου. Στο ποδόσφαιρο μπορείς να είσαι ανώτερος ή κατώτερος από έναν αντίπαλο, αλλά πρέπει να παλεύεις μέχρι το τέλος. Όταν όλα έδειχναν χαμένα, ο Θεός ήταν με το μέρος της ΑΕΚ, όπως φάνηκε από το τελευταίο γκολ. Αλλά μην ξεχνάμε πως πριν το γκολ είχαμε 14 τελικές φάσεις», τόνισε.

Ο Μανόλο Χιμένεθ αφιέρωσε την πρόκριση στους φιλάθλους της ΑΕΚ και είπε χαρακτηριστικά για το πως έζησε τον αγώνα από τον πάγκο: "Υπέφερα, αλλά το απόλαυσα. Δεν υπάρχει κάτι ωραίο στη ζωή αν δεν υποφέρεις».

Τέλος, για την διαιτησία δεν θέλησε να απαντήσει σε ερώτηση που του έγινε: «Ουδέν σχόλιο. Γνωρίζω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι διαιτητές μέσα στα ματς κι εμείς κάποιες φορές ως επαγγελματίες θέλουμε τα πάντα να είναι δικά μας».
newsit

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

      Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...