Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΧΩΡΙΑΝΟΥ ΜΑΣ..... Ιωάννη Π.Λαγογιάννη


Αγαπητοί συμπατριώτες, είμαι σίγουρος ότι γνωρίζετε το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας με την αύξηση της εγκληματικότητας, των κλοπών και των διαρρήξεων. Είναι τρομερό για κάθε πολίτη να νοιώθει καθημερινά ανασφαλής...
... μέσα στο ίδιο του το σπίτι.
Κανείς φυσιολογικός άνθρωπος δεν μπορεί να ζήσει να δουλέψει και να δημιουργήσει όταν νοιώθει φόβο και ανασφάλεια. Το κακό έχει φτάσει στο απροχώρητο. Δεν ξέρω ποιος φταίει, μπορεί να φταίει η οικονομική κρίση, η αστυνομία που το κράτος την έχει αποδυναμώσει, η τοπική αυτοδιοίκηση που δεν παίρνει πρωτοβουλίες αλλά και όλοι εμείς που σιωπούμε.

Αυτά τα γράφω γιατί πλέον έχει εξαντληθεί η υπομονή μου και η ανοχή μου. Το κατάστημα που έχω στο χωριό μου (Νεοχώρι Κυλλήνης) έχει δεχθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα πέντε επιθέσεις από διαρρήκτες και τις δύο τελευταίες σε χρονικό διάστημα λιγότερο από ένα μήνα.

Θα ήθελα τη βοήθεια σας για την ανάδειξη του προβλήματος και την αφύπνιση των υπευθύνων. Το πρόβλημα δεν είναι οι υλικές απώλειες τις οποίες με σημαντικό κόπο μπορεί ο καθένας να τις αναπληρώσει, το πρόβλημα είναι, ότι η βία κάποια στιγμή θα έχει θύματα ανθρωπινές ζωές και τότε δεν ξέρω τι θα μπορούμε να κάνουμε. Η ανθρώπινη ζωή, η σωματική και ψυχική ακεραιότητα των ανθρώπων δεν μπορεί να αναπληρωθεί.

Ζητώ για άλλη μια φορά την βοήθεια σας πριν είναι αργά για όλους μας, κάτι πρέπει να κάνουμε. Μπορεί να χρειαστεί ακόμα και να βοηθήσουμε αυτούς που οδηγούνται στην παρανομία και την καταστροφή. Αν και αυτό μπορεί να βοηθήσει στο να γίνουμε πάλι μια κοινωνία ήρεμη και ασφαλής ας το κάνουμε και μακάρι να είναι αυτή η λύση του προβλήματος.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη βοήθεια σας

Με εκτίμηση

Γιάννης Παναγιώτη Λαγογιάννης
Έμπορος-Νεοχώρι Κυλλήνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...