Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο στη Μανολάδα


Με την απειλή κοντόκαννης καραμπίνας ένας κουκουλοφόρος άρπαξε τις εισπράξεις της ημέρας σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο 42ο χλμ της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου στο ύψος της Μανολάδας και εξαφανίστηκε πεζός!

Η ληστεία έγινε το βράδυ της Τετάρτης όταν ο κουκουλοφόρος έφτασε πεζός στο βενζινάδικο, λίγο μετά τις εννέα το βράδυ. Εκείνη τη στιγμή ο υπάλληλος Α.Χ. κλείδωνε την είσοδο του πρατηρίου κρατώντας στα χέρια του τις εισπράξεις της ημέρας.

Όπως ο ίδιος ανέφερε, ο κουκουλοφόρος του έβαλε την καραμπίνα στον κρόταφο φωνάζοντας «ληστεία» και αφού κατάφερε να τον ακινητοποιήσει, του πήρε την τσάντα με εισπράξεις ύψους 800 ευρώ περίπου και τράπηκε σε φυγή.

Ο υπάλληλος ειδοποίησε την Αστυνομία και από χθες βράδυ οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του δράστη.

Οι κινήσεις του ληστή έχουν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που υπάρχει στο πρατήριο και το υλικό εξετάζεται από την Αστυνομία, ενώ έχουν ληφθεί και δακτυλικά αποτυπώματα από άνδρες της Σήμανσης.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...