Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Ευρωλίγκα: Πέρασε ο ΠΑΟ, αλλά πέφτει πάνω στην Μπαρτσελόνα

Με μειονέκτημα έδρας κόντρα στους Καταλανούς
Ο Παναθηναϊκός κέρδισε 77-61 στη Μάλαγα,
όμως το “δώρο” που περίμενε από το Βίλνιους δεν ήρθε ποτέ.

Οι “πράσινοι” προκρίθηκαν στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, αλλά η νίκη της Κάχα Λαμποράλ στην έδρα της Λιέτουβος Ρίτας τον στέλνει να αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, την Μπαρτσελόνα. 

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έκανε το καθήκον της και έφυγε νικήτρια από την Ισπανία, με κορυφαίο τον Δημήτρη Διαμαντίδη (15π., 6ασ), όμως οι Βάσκοι της Κάχα Λαμποράλ κέρδισαν στο νήμα τη Λιέτουβος Ρίτας και πήραν εκείνοι την προνομιούχο πρώτη θέση.


Πλέον ο Παναθηναϊκός καλείται να αντιμετωπίσει μία φορμαρισμένη Μπαρτσελόνα, με μειονέκτημα έδρας και με τις... θεωρίες συνωμοσίας να θέλουν τους Καταλανούς, ως διοργανωτές του Final-4, “υποχρεωμένους” να προκριθούν. Τα πρώτα δύο παιχνίδια της σειράς θα γίνουν στις 22 και 24 Μαρτίου στο “Παλάου Μπλαουγκράνα”.
e-net
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα γιατί είχε πάρα πολλές ελπίδες. Αλλά δεν πειράζει. Πάλι προδιαγράφεται ένας τελικός Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός όπως και πέρσι. Ελληνική ομάδα θα το σηκώσει. Έχω παίξει ολυμπιακό όταν το vistabet έδινε 7.50

Να δούμε τι θα γίνει :D

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...