Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Συγχαρητήρια ΝΟΔΕ Ηλείας στην Αυγερινοπούλου


Ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Ηλείας συγχαίρουν θερμά τη Βουλευτή Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, κα. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου για τη διεθνή διάκριση, “Young Global Leaders”, που απέσπασε από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός.
Η ΝΟΔΕ Ηλείας εξαίρει την περιβαλλοντική και ανθρωπιστική δράση της Βουλευτού, και μπορεί να εκφραστεί μόνο μετ’επαίνων για  τον χαρακτήρα και τις περγαμηνές της νεαρής πολιτικού, που είναι γέννημα θρέμμα του τόπου μας.

Με ιδιαίτερη  χαρά εξ’αλλου, τα μέλη μας διαπίστωσαν  ότι η Βουλευτής Επικρατείας, Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, κατά την ομιλία αποδοχής του σημαντικού αυτού τίτλου, αναφέρθηκε εκτενώς  στην ιδιαίτερη πατρίδα της.  Στο βίντεο, που προβάλλεται ήδη από τα μεγαλύτερα διεθνή ΜΜΕ, η κα. Αυγερινοπούλου έθεσε ως προτεραιότητα της κατά την συμμετοχή της στο Φόρουμ των Young Global Leaders την εξεύρεση λύσεων για τα σοβαρά προβλήματα του Νομού, αλλά και της χώρας μας.

Εκφράζουμε εξ’αλλου, την ευαρέσκειά μας, διότι η κα.Αυγερινοπούλου έχει ήδη καλέσει τα μέλη του Φόρουμ των Young Global Leaders στην Ελλάδα, εκτιμώντας ότι συνιστά σημαντική πρωτοβουλία.

Τα μέλη του Φόρουμ  απαρτίζονται από 750 διεθνείς προσωπικότητες-επιχειρηματίες, πολιτικούς, ακαδημαϊκούς, ερευνητές, και κλήθηκαν να επισκεφθούν τον τόπο μας, προκειμένου να έρθουν σε επαφή με ομολόγους τους, από τη χώρα και το νομό, με κύριο στόχο τη γνωριμία τους με την Ελλάδα και την επέκταση των δραστηριοτήτων τους.
Νέα Δημοκρατία- Νομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας
(To Σάββατο 19/3/2011 και ώρα 20.00 στο κέντρο «Δεμίρης» η Νομαρχιακή Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας σας καλεί  στην πολιτική εκδήλωση – συνεστίαση που διοργανώνει με κεντρικό ομιλητή  τον Δήμαρχο Πειραιά , τ. Υπουργό  κ. Βασίλειο Μιχαλολιάκο)
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
Με ψηφοδέλτιο ανανεωμένο σε ποσοστό άνω του 90% συμμετέχει η ΔΑΚΕ στις εκλογές του  εργατικού κέντρου Πύργου, την  Κυριακή 20 Μαρτίου.

Συνάδελφοι  εργαζόμενοι:

* Σήμερα που άναυδοι παρακολουθούμε τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Πρωθυπουργό  του «χρήματα υπάρχουν», να βάζει όλο και βαθύτερα το χέρι του στην τσέπη μας
* Σήμερα που οι κυβερνητικοί συνδικαλιστές κρύβονται
* Σήμερα που οι κλέφτες μας αποκαλούν «κοπρίτες», που μας στερούν την ελπίδα και από πάνω μας λένε «όλοι μαζί τα φάγαμε», είναι περισσότερο αναγκαίο από ποτέ η συμμετοχή στις εκλογές.

Καλούμε κάθε ελεύθερα σκεπτόμενο συνδικαλιστή, κάθε ελεύθερο άνθρωπο να ψηφίσει  με βάση το αύριο που θέλει για  τον ίδιο και τα παιδιά του.

Ζητάμε  την στήριξή σας γιατί είμαστε καθαρά η μόνη αντιμνημονιακή συνδικαλιστική παράταξη.

Στηρίξτε  μας για να σας στηρίξουμε.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...