Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΣΟΚ: Συζούσε ένα χρόνο με τη νεκρή μητέρα του


«Συζούσε» ένα χρόνο με τη νεκρή μάνα του
Πρωταγωνιστής ταινιώνθρίλερ στις ΗΠΑ έκανε πραγματικότητα μία από τις ταινίες τρόμου...

Μια σκηνή από τις ταινίες τρόμου, στις οποίες συμμετείχε αναπαρέστησε στη ζωή...
ένας αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης ταινιών θρίλερ από την Αριζόνα των ΗΠΑ.

Όταν, μετά από σχετική αίτηση της τοπικής υπηρεσίας κοινωνικών ασφαλίσεων, οι αστυνομικές Αρχές επισκέφθηκαν το σπίτι του αναζητώντας την εξαφανισμένη μητέρα του, αντίκρισαν μια σκηνή που θα μπορούσε να προέρχεται από το θρίλερ «Ψύχω» του Άλφρεντ Χίτσκοκ.

Όπως ο Άλαν Μπέιτς, στην ταινία, αποκαλύφθηκε ότι ο 34χρονος Τίμοθι Φάτιγκ διατηρούσε επί έναν ολόκληρο χρόνο τη σορό της μητέρας του σε δωμάτιο του σπιτιού ενώ παράλληλα, εισέπραττε την μηνιαία της σύνταξη. Όλα ξεκίνησαν όταν ο ασφαλιστικός φορέας της άτυχης Τζιλ Φάτιγκ προσπάθησε να έρθει σε επαφή μαζί της.

Μη μπορώντας να την βρει επικοινώνησε με τον γιο της, ο οποίος δήλωσε ότι η μητέρα του βρισκόταν σε νοσοκομείο της πόλης Τουσόν. Όταν ξεσκεπάστηκε η απάτη, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης ομολόγησε ότι η μητέρα του είχε πεθάνει και ότι ουδέποτε φρόντισε για την ταφή της.

Ο Φάριγκ δήλωσε στις Αρχές πως όταν βρήκε την μητέρα του νεκρή, καταβλήθηκε από τόσο μεγάλη λύπη που δεν πήγε ποτέ να δηλώσει τον θάνατο της στο ληξιαρχείο. Απλώς κλείδωσε την πόρτα του δωματίου της και την άφησε εκεί.

Μετά το μακάβριο εύρημα, ο Φάτιγκ συνελήφθη με την κατηγορία του φόνου εξ αμελείας, ενώ σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι ο θάνατος της Τζιλ Φάτιγκ προήλθε από φυσικά αίτια, ο 34χρονος θα κατηγορηθεί απλώς για μη δήλωση θανάτου και για απάτη του ασφαλιστικού φορέα.
24oro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...