Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Ολυμπιακός: Πάει για τρεις ηχηρές μεταγγραφές


Τρεις «αστεράτες» μεταγραφές
Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαριστεί το πώς θα κινηθεί ο Ολυμπιακός...


Μεταγραφές που θα ενισχύσουν την ομάδα ενόψει Champions League... είναι το βασικό πλάνο του Ολυμπιακού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αν και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά τη συνάντηση που θα έχει ο Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ποιοι είναι οι σίγουροι για παραμονή, ποιοι επιστρέφουν, αλλά και ποιοι είναι αμφίβολοι.

Οι «ερυθρόλευκοι» και οι άλλες 21 ομάδες που έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για το 2011-2012. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει το ραντεβού Βαλβέρδε-Μαρινάκη, όπου θα ξεκαθαριστεί το πώς θα κινηθεί ο Ολυμπιακός στις μεταγραφές, ενόψει και του Champions League, όπου έχουν ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους οι «ερυθρόλευκοι».

Αυτό που έχει ήδη αποφασιστεί είναι η ενίσχυση της ομάδας με παίκτες όπως οι Ριέρα, Μιραλάς και Ιμπαγάσα, οι οποίοι είναι ικανοί να προσθέσουν ποιότητα στο ρόστερ. Πρώτο μέλημα είναι η απόκτηση ενός παίκτη για τη μεσαία γραμμή, από τη στιγμή που ο Ιμπαγάσα είναι στα 35, ενώ Ντουντού και Ουρτάδο δεν έχουν πείσει, με αποτέλεσμα να έχει απομείνει μόνο ο Μοδέστο ως αξιόπιστη λύση στη μεσαία γραμμή.

Πιο ψηλά στη λίστα του Βαλβέρδε παραμένει ο Κάρλος Σάντσες της Βαλενσιέν, όπως και οι Νεκουνάμ, Ματίγια και Φρο. Από εκεί και πέρα βασικός στόχος είναι να παραμείνει ο Μιραλάς, το θέμα του οποίου θα τελειώσει με την έλευση του μάνατζέρ του στην Ελλάδα, όταν και θα υπογραφεί το νέο συμβόλαιο του Βέλγου επιθετικού.

Στη θέση του τερματοφύλακα είναι σίγουρη η παραμονή του Πάρντο, αλλά και η απόκτηση ενός ακόμα πορτιέρο, με τους Οτσόα και Πενετό να είναι οι πρώτοι στόχοι από το εξωτερικό και οι Μάχο, Γιακούποβιτς, Ντεγκρά και Κωνσταντόπουλος από την Ελλάδα.

Όσον αφορά τις επιστροφές, πέραν του Μήτρογλου, καμία άλλη δεν θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη, ενώ πιθανή είναι και η πώληση του Πάντελιτς, αν υπάρξει πληθώρα στράικερ στο ρόστερ και φυσικά αν έρθει πρόταση από το εξωτερικό για την απόκτησή του.

Από τους υπόλοιπους δανεικούς (Νταρμπισάιρ, Λεονάρντο, Παπάζογλου, Επστάιν συν τους «πιτσιρικάδες») θα αποφασιστεί στη συνάντηση του προπονητή με τον πρόεδρο ποιοι θα επιστρέψουν και ποιοι θα παραμείνουν δανεικοί ή θα παραχωρηθούν.

Νέα συμβόλαιο, τέλος, θα κληθούν να υπογράψουν οι Τοροσίδης και Αβραάμ Παπαδόπουλος, με τον δεύτερο να βρίσκεται στο στόχαστρο της Βέρντερ Βρέμης. Σκάουτερ της γερμανικής ομάδας υπήρχε και στο Καραϊσκάκη στο ματς με την ΑΕΚ κάτι που σημαίνει πως δεν αποκλείεται αν υπάρξει προσφορά το καλοκαίρι για τον Έλληνα αμυντικό.

24wro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...