Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Σενάρια χρεοκοπίας: Κάποιοι έχουν mail από τον εισαγγελέα!



Κάποιοι έχουν mail από τον εισαγγελέα
Στα ίχνη αυτών που συνέταξαν και κατάφεραν να αναρτήσουν στο διαδίκτυο...



το ανώνυμο e-mail, περί επικείμενης χρεοκοπίας της χώρας και επιστροφής της στη δραχμή, βρίσκεται η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι δράστες είναι τουλάχιστον δύο.

Την εκτίμησή της αυτή τη βασίζει στο γεγονός ότι το επίμαχο e-mail εστάλη ταυτόχρονα από δύο διαφορετικά σημεία : ένα ίντερνετ καφέ και από τα γραφεία εταιρείας. Με βάση τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας προχωρά στην άσκηση ποινικών διώξεων για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Το ανώνυμο e- mail, υπενθυμίζεται ότι διακινήθηκε την περασμένη Πέμπτη. Αρχικά αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα με υψηλή επισκεψιμότητα και στη συνέχεια έγινε αναπαραγωγή του από άλλες ιστοσελίδες και blogs.

Ο συντάκτης του περιέγραφε ένα σενάριο κατάρρευσης της ελληνικής οικονομίας που θα σημειωνόταν στις 25 Μαρτίου 2011, αναφέροντας διάφορα συγκλονιστικά γεγονότα η κατάληξη των οποίων θα ήταν δήθεν η πτώχευση και η επιστροφή στη δραχμή.
24oro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...