Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Θεσσαλονίκη: Τον έβαλαν να ψάχνει τον παπά και του πήραν 14.000 ευρώ



Στα χέρια της αστυνομίας το κύκλωμα επιτήδειων που δρούσε στο κέντρο της πόλης...
και έπειθε τα υποψήφια θύματα να πάρουν μέρος σε μία παραλλαγή του γνωστού παράνομου παιχνιδιού.

Η σπείρα αποτελούνταν από πέντε άτομα, ελληνικής καταγωγής, ηλικιών από 26 έως 39 ετών, οι οποίοι δρούσαν στην περιοχή του Βαρδαρίου, όπου "ψάρευαν" διερχόμενους πολίτες.

Μάλιστα, δύο εκ των συλληφθέντων κατηγορούνται ότι έκλεψαν από 78χρονο 14.000 ευρώ. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο ηλικιωμένος αφού πείσθηκε να παίξει μαζί τους, "κέρδισε" το ποσό των 20.000 ευρώ, το οποίο όμως για να παραλάβει, όφειλε να επιδείξει αντίκρισμα ίσου χρηματικού ποσού.

Έτσι, προκειμένου ο 78χρονος να κατοχυρώσει το υποτιθέμενο κέρδος του, πείστηκε να μεταβεί μαζί τους σε υποκατάστημα τράπεζας απ’ όπου έκανε ανάληψη το παραπάνω χρηματικό ποσό, το οποίο οι δράστες άρπαξαν και τράπηκαν σε φυγή.

Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και αφού ορίστηκε τακτή δικάσιμος αφέθηκαν ελεύθεροι.

24wro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...