Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Ατομική βόμβα στο λιμάνι



«Ατομική βόμβα» στο λιμάνι
Άνθρωπος του Ολυμπιακού ήρθε σε επαφή με μάνατζερ για χάρη του βραζιλιάνου Ντιέγκο...
ο οποίος θέλει να φύγει από την Βόλφσμπουργκ που παραπαίει.
Αυτός είναι η «έτοιμη – βόμβα» που έχουν στο Λιμάνι;

Εκπρόσωπος του Ολυμπιακού επικοινώνησε με μάνατζερ και πήρε τις πληροφορίες που ήθελε σχετικά με το συμβόλαιο του 26χρονου Ρίμπας ντα Κούνια Ντιέγκο, όπως είναι το πλήρες όνομα του πρώην παίκτη της «Κυρίας».

Αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι ο διεθνής Βραζιλιάνος μέσος Ντιέγκο έχει όρο στο συμβόλαιό του με τους «Λύκους» να μην τους ακολουθήσει στην δεύτερη κατηγορία, σε περίπτωση υποβιβασμού, την ώρα που η ομάδα του βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αυτός ο όρος τον κάνει ιδιαίτερα προσιτό σε αρκετές ομάδες, αφού με την ενεργοποίησή του θα μπορεί να φύγει δανεικός με λίγα ή καθόλου χρήματα. Στην δεύτερη περίπτωση όμως, η ομάδα που θα τον πάρει θα πρέπει να αναλάβει και το συμβόλαιό του, το οποίο είναι της τάξης των 3.5 εκ. ευρώ το χρόνο.

Αξίζει να τονιστεί ότι έφυγε από τους «μπιανκονέρι» το περασμένο καλοκαίρι έναντι 15 εκ. ευρώ, όμως τα πράγματα που συνάντησε δεν ήταν αυτά που περίμενε. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι έχει κόντρα με τους οπαδούς, είχε τσακωθεί με τον προπονητή του, ενώ η διοίκηση της ομάδας του είχε επιβάλλει πρόστιμο 100.000 ευρώ γιατί εκτέλεσε άστοχα πέναλτι.

Ο Ντιέγκο ξέρει τι εστί Ολυμπιακός, καθώς τον έχει αντιμετωπίσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ όταν αγωνιζόταν με τα χρώματα της Βέρντερ και έχασε από τους ερυθρόλευκους με δύο τριάρες (εντός - εκτός).

24wro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...