ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Άντζελα Δημητρίου: "Δεν είμαι νονού"


Για πρώτη φορά μετά από τη στιγμή που έγινε γνωστή η υπόθεση με τους νονούς τη νύχτας, η Άντζελα Δημητρίου ξεσπά σε μια συνέντευξη ποταμό στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα.
Η γνωστή αοιδός τονίζει ότι το όνομά της μπλέχτηκε στην υπόθεση γιατί ήταν εύκολος στόχος και για να ξεχάσει ο κόσμος τη ραδιενέργεια στη Κίνα- εννοεί Ιαπωνία.

"Να μην μπλέξουμε και ένα όνομα που μπορεί να απασχολήσει λίγο παραπάνω τον Τύπο;...Δεν πρέπει να βγάλουμε και ένα τέτοιο μεγάλο όνομα;" λέει χαρακτηριστικά.
Όπως αναφέρει δεν έχει σχέση με νονούς. "Δεν είμαι νονού, δεν είμαι Ρωχάμης" λέει χαρακτηριστικά προτρέποντας όσους πιστεύουν πως είναι ένοχη να έρθουν να τη πιάσουν καθώς δεν έχει να φοβηθεί τίποτε.

"Δεν με ανησυχεί τίποτε γιατί δεν είμαι ένοχη. Όταν όλοι οι λωποδύτες κυκλοφορούν ελεύθεροι εμένα με βγάζουν ντίλιγκερ και εκβιαστή και νονό".

Η γνωστή τραγουδίστρια τονίζει ότι οι φερόμενοι ως νονοί της νύχτας της παρουσιάστηκαν ως έμποροι αυτοκινήτων που θα μπορούσαν να μεσολαβήσουν προκειμένου να πάρει πίσω τα χρήματα από τον πρώην σύντροφό της.

Μια φιλική σχέση με έναν από τα φερόμενα ως μέλη κυκλώματος έμπλεξε το όνομά της όπως λέει, ο οποίος προσφέρθηκε όταν ήταν κρατούμενη για τις επιταγές στο ΑΤ Περιστερίου να τη βοηθήσει μεσολαβώντας να πάρει τα χρήματα που της χρωστούσαν.

"Μου είπε ότι είναι επιχειρηματίας και πως μπορούσε να πείσει τον Νοράι να δώσει κανένα φράγκο", αναφέρει.
Ερωτηθείς εάν πήρε ποτέ τα χρήματα απάντησε πως όχι. "Τον Σαπουτζιάν αν τον γυρίσεις ανάποδα δεν έχει φράγκο, πώς να σας το πω;" λέει.
Σχετικά με τα περιβόητα ρόλεξ και Καρτιέ, τα οποία φέρεται να έδινε ως μπόνους στους φερόμενους ως εκβιαστές του πρώην συντρόφου της σημειώνει "Δε θέλω ούτε τα ρόλεξ ούτε τα καρτιέ, του τα χαρίζω του Σαπουτζιάν να τα έχει να τα χαίρεται, έχω γευτεί πολλά στη ζωή μου, δεν τα έχω ανάγκη".
Τέλος, η κα. Δημητρίου τονίζει ότι είναι στη διάθεση της δικαιοσύνης.
πηγή:news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: