Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Φορτηγό παρέσυρε ποδηλάτη


Φορτηγό παρέσυρε ποδηλάτη
φωτο αρχείου
Σοβαρά τραυματίστηκε ένας 24χρονος υπήκοος ασιατικής χώρας, το μεσημέρι της Δευτέρας στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, στο ύψος της Νέας Μανωλάδας. Ο αλλοδαπός οδηγούσε το ποδήλατό του, όταν...
... παρασύρθηκε από διερχόμενο φορτηγό. Αρχικά διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Βάρδας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας.

Στο αστυνομικό δελτίο του 24ωρου

Στη Βάρδα διέρρηξαν ένα συνεργείο αυτοκινήτων και κατάστημα πώλησης ανταλλακτικών. Πήραν διάφορα εργαλεία, ένα ασύρματο τηλέφωνο και διάφορα ανταλλακτικά. Οι κλέφτες προκάλεσαν ζημιά στο διαγνωστικό μηχάνημα του συνεργείου, ενώ «ρήμαξαν» και τα αυτοκίνητα που ήταν μέσα στο συνεργείο για επισκευή, αρπάζοντας δύο κασετόφωνα, δύο ηχεία και έναν ενισχυτή, συνολικής αξίας 5.000 ευρώ.

Άλλο ένα κρούσμα διάρρηξης είχαμε στις Ξενιές Βουπρασίας.  Από εξοχική κατοικία άγνωστοι πήραν μια τηλεόραση, ένα κυνηγετικό δίκαννο, μια κονσόλα xbox και τέσσερις καρέκλες συνολικής αξίας 2.500 ευρώ.

Στην απομακρυσμένη Φασκομηλιά, οι κλέφτες διέρρηξαν ένα πλυντήριο αυτοκινήτων. Πήραν την ταμειακή με 200 ευρώ, 15 λίτρα λιπαντικών αυτοκινήτου και ένα κινητό τηλέφωνο. Η συνολικά αξία των κλοπιμαίων έφτασε τα 800 ευρώ.

Στην Κεραμιδιά από περιφραγμένη αγροικία οι κλέφτες πήραν εφτά πλαστικά δοχεία με 140 λίτρα πετρελαίου κίνησης και έναν σπαστήρα καλαμποκιού, συνολικής αξίας 830 ευρώ.

Και μια σύλληψη: Eνας 40χρονος από τη Γαστούνη συνελήφθη, καθώς φέρεται ως ο δράστης τριών κλοπών στην ευρύτερη περιοχή. Σύμφωνα με την Αστυνομία ήταν αυτός που μπήκε σε σπίτι μιας υπηκόου Βουλγαρίας από την ξεκλείδωτη πόρτα και πήρε δύο κινητά τηλέφωνα, την ώρα που η ίδια ήταν μέσα. Το ίδιο συνέβη και σε φροντιστήριο της πόλης, όπου ο δράστης άρπαξε από την τσάντα της ιδιοκτήτριας το πορτοφόλι της που περιείχε 740 ευρώ. Τέλος ο 40χρονος φέρεται να μπήκε και σε παντοπωλείο και εκμεταλλευόμενος την έλλειψη προσοχής της ιδιοκτήτριας να πήρε από την τσάντα της 200 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...