Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Οι κλέφτες με τα... μανουάλια


Χωρίς τον ξενοδόχο ή καλύτερα χωρίς τους άνδρες της ΟΠΚΕ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, λογάριαζαν δύο κλέφτες από τον Πύργο, οι οποίοι συνελήφθησαν όταν πήγαν να ξεφύγουν από μπλόκο της Αστυνομίας στο Γιαννιτσοχώρι ενώ ήταν "φορτωμένοι" με δύο κλεμμένα μανουάλια…
Οι δύο δράστες επέστρεφαν από... "εξόρμηση θρησκευτικού ενδιαφέροντος".

Στο μάτι είχαν βάλει ένα ξωκλήσι νεκροταφείου στο Σιδηρόκαστρο Μεσσηνίας, στο δήμο Αυλώνος, απ' όπου και πήραν τα μανουάλια (χωρίς τα... κεριά).

Τα διέλυσαν, τα έβαλαν στο πορτ-μπαγκάζ και πήραν το δρόμο για την επιστροφή.

Στη διασταύρωση Γιαννιτσοχωρίου αντιλήφθηκαν το μπλόκο της Αστυνομίας και την "κοπάνησαν" από παράδρομο, ανάμεσα στις καλλιέργειες. Όμως οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ δεν έμειναν απλοί θεατές και τους καταδίωξαν μέχρι την παραλία. Οι δράστες εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας στην άμμο, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν και τους μετέφεραν στην Ασφάλεια Πύργου. Μετά τη λήψη των καταθέσεων τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Κυπαρισσίας για τα περαιτέρω.
ILIATORA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...