Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Απίστευτο, άρρωστο και αληθινά ελληνικό




Απίστευτο, άρρωστο και αληθινά ελληνικό
Υπάλληλος του Δήμου Ραφήνας κατήγγειλε στο adespoto.gr τον απαγχονισμό ενός σκύλου. Ο ιδιοκτήτης του άτυχου ζώου...



 καταζητείται από τους άνδρες του Α.Τ. της Ραφήνας.

Το ζώο εντοπίστηκε νεκρό τη Μεγάλη Τετάρτη από φιλόζωη που έκανε βόλτα μέσα στο δασάκι που υπάρχει στα όρια των περιοχών Ραφήνας και Λούτσας. Ο υπάλληλος του Δήμου Ραφήνας που είναι και υπεύθυνος του κυνοκομείου της περιοχής πήγε εκεί μαζί με την Αστυνομία.

Μετά από έρευνα εντόπισαν τον ιδιοκτήτη του σκύλου και δράστη του εγκλήματος ο οποίος εξαφανίστηκε μόλις είδες τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και δεν εμφανίστηκε στη δουλειά του ούτε την επόμενη μέρα, καθώς η Αστυνομία πήγε εκεί, με σκοπό να τον συλλάβει. Το κρεμασμένο ζώο ήταν ένα κουτάβι μόλις 8 μηνών. Ο υπάνθρωπος ιδιοκτήτης του το είχε συνέχεια δεμένο και αυτό φυσικά γαύγιζε από την ανία και την δυστυχία.

Οι γείτονες έκαναν παράπονα αφού τους ενοχλούσε μόνο το γαύγισμα και όχι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε το ζώο αυτό. Τελικά αποφάσισε να ξεφορτωθεί το... πρόβλημα μια και καλή. Αρχικά εγκατέλειψε τον σκύλο σε απομακρυσμένη περιοχή αλλά το πιστό ζώο γύρισε πίσω!

Τελικά πήγε στο δασύλλιο και το εξόντωσε κρεμώντας το από έναν δέντρο. Αν δείτε πιο προσεχτικά τις φριχτές φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο adespoto.gr θα διαπιστώσετε ότι το άτυχο ζώο έχει κόμπους στο τρίχωμα του, αυτό δείχνει ότι κανείς δεν το φρόντιζε, ούτε το έπλεναν, ούτε το καθάριζαν, ούτε το φρόντιζαν.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ





Όπως αναφέρει το adespoto.gr οι φιλόζωοι που ανέλαβαν την υπόθεση έχουν ορκιστεί ότι θα κάνουν το παν ώστε ο δράστης να τιμωρηθεί γι' αυτό και βρίσκονται σε συνεχή επαφή με την Αστυνομία.

Αν και έχει περάσει μια εβδομάδα από το έγκλημα ο δράστης ακόμη κρύβεται και η Αστυνομία προσπαθεί να μάθει περισσότερα από τον σπιτονοικοκύρη του.



Το περιστατικό έχει ήδη γίνει γνωστό σε φιλόζωους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, οι οποίοι έχουν «ανεβάσει» παντού στο διαδίκτυο τις φωτογραφίες που βλέπετε και σε twitter, facebook, blog, sites, portal, για να δουν όλοι τα χάλια της χώρα μας.

Για ακόμα μία φορά γινόμαστε ρεζίλι, λόγω κάποιον υπάνθρωπων που δεν σέβονται τα ζώα τους.
Είναι πραγματικά δύσκολο να πιστέψει κανείς αν και βρισκόμαστε στο 2011 κάποιος σηκώνεται από το σπίτι του και πάει στο δασάκι της περιοχής του για να κρεμάσει ένα σκυλάκι.

Απίστευτο, άρρωστο και αληθινά ελληνικό.
24wro

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

to kakomoiro skulaki an dn to i8ele gt to pire??? ein krima autos o m@@@@@@@ prepei na timori8ei i astinomia prepei na ton timorisei afstira gia auto pou ekane sto kakomoiro to skilaki! makari tr auto to skilaki na vrei iremia kai galini ston paradiso ekei pou o8eos 8a ton agapei!!!!

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...