Η απατεωνιά στο μεγαλείο της


Και τα κρούσματα απάτης σε βάρος ηλικιωμένων συνεχίζονται. Αυτή τη φορά θύμα ενός ακόμη "καταφερτζή" απατεώνα έπεσε μια 83χρονη, στην περιοχή του Πύργου.  
Της χτύπησε την πόρτα και είπε πως τον έστειλε ο γιος της για να εισπράξει χρήματα, που υποτίθεται ότι ο γιος χρωστούσε στην εφορία.



Η γιαγιά πίστεψε τον άγνωστο άνδρα και του έδωσε το χρηματικό ποσό των 2.200 ευρώ. Μόλις ο δράστης έφυγε, η 83χρονη επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κανακάρη της και διαπιστώσε πως δε χρωστούσε τίποτα, αλλά ήταν πλέον αργά...

Όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν στο iliatora.gr, η δράση τέτοιου είδους παρανόμων που εξαπατούν ηλικιωμένους δεν αναμένεται να εκλείψει και καλό θα ήταν οι πολίτες να ενημερώνουν τους ηλικιωμένους γονείς τους για την πιθανότητα να γίνουν "στόχοι" των επιτήδειων.

Στις υπόλοιπες ειδήσεις του αστυνομικού δελτίου
Άγνωστοι μπήκαν σε σπίτι στα Χανάκια και πήραν πέντε πλαστικά δοχεία με ελαιόλαδο, συνολικού βάρους 250 κιλών και αξίας 1.000 ευρώ.

Στο Νιοχώρι Ζαχάρως, ένας αλλοδαπός που επέβαινε σε τρακτέρ αντέδρασε στη θέα διερχόμενων αστυνομικών πηδώντας στο... δρόμο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά και να διακομισθεί στο νοσοκομείο του Πύργου.
iliatora.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ