Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ένας επιστήμονας στο Λιμάνι!



http://www.katimagiko.gr/sites/default/files/imagecache/edarticle_content/article/2011_04/mac.jpgΤον επιστημονικό τρόπο δουλειάς του θα φέρει στον Θρύλο ο Εντουάρντο Μαθία...
ο οποίος συνεργάζεται με περίπου 70 σκάουτερ ανά τον κόσμο, ενώ διαθέτει και ένα σύστημα πληροφοριών που καλύπτει περίπου 10.000 ποδοσφαιριστές.
 
Όπως αναφέρει η Sportday ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής θα φέρει στον Πειραιά τον επιστημονικό τρόπο δουλειάς του αλλά και το προηγμένου σύστημα πληροφοριών του  που καλύπτει περίπου 10.000 ποδοσφαιριστές.

Σε παλιότερη συνέντευξη του ο Μαθία είχε μιλήσει για τον τρόπο δουλειάς του, μιλώντας:

Για τους συνεργάτες του: «Διαθέτω 15 σκάουτερ σε όλο τον κόσμο, δυο στην Ισπανία, δυο στην Ιταλία και από έναν στην Γερμανία, Γαλλία, Ουγγαρία, Πορτογαλία», λέει ο ίδιος ο Μαθία και συνεχίζει: «Αυτοί συνθέτουν το τιμ των επικεφαλής. Πίσω τους κρύβεται μια ομάδα 70 ατόμων ανά τον κόσμο που τρέχει νυχθημερόν για να εντοπίζει ποδοσφαιριστές».

Για το σύστημα πληροφοριών που διαθέτει: «Μαζί με την ομάδα μου διαθέτουμε ένα σύστημα με πληροφορίες για πάνω από 10.000 ποδοσφαιριστές. Εκεί γίνεται ενδελεχής ανάλυση τους και φυσικά σε καθημερινή βάση ανανεώνουμε τη βάση δεδομένων τους».

Για τις μεταγραφές των ποδοσφαιριστών: «Δεν υπάρχει κανένας μεσάζοντας. Εμείς και ο μάνατζερ του εκάστοτε ποδοσφαιριστή που μας ενδιαφέρει. Πρόσωπο με πρόσωπο. Εκεί μπαίνουν οι υπογραφές».
24wro

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ