Κυριακή 17 Απριλίου 2011

VIDEO: Αντίο Αντώνη και… άντε γεια σας όλοι!


Αντίο Αντώνη και… άντε γεια σας όλοι! (BINTEO)Μέσα σε μία καταπληκτική ατμόσφαιρα ο Ολυμπιακός σήκωσε στον ουρανού του Φαλήρου την κούπα του πρωταθλητή Ελλάδας και…


αποχαιρέτησε τον Αντώνη Νικοπολίδη.
Η γιορτή που είχαν στήσει οι «ερυθρόλευκοι» για την κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος ήταν εντυπωσιακή και αίσθηση προκάλεσαν τα αμέτρητα καπνογόνα που άναψαν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Αμέσως μετά το τελικό σφύριγμα και τη νίκη με 6-0 κόντρα στην Λάρισα, στήθηκε η ειδική εξέδρα στο κέντρο του γηπέδου. Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο που είχαν πάει στα αποδυτήρια, άρχισαν να βγαίνουν ένας – ένας από την φυσούνα και να γνωρίζουν την αποθέωση.

Πρώτος βγήκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ ο κακός χαμός έγινε στην παρουσίαση του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ακολούθησε ο Γιάννης Μανιάτης, ο Φρανσουά Μοντεστό, ο Ολοφ Μέλπεργκ, ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο Μάρκο Πάντελιτς, ο Ραφίκ Τζιμπούρ, ο Ζαουάντ Ζαϊρί, ο Κέβιν Μιραλάς, ο Ραούλ Μπράβο, ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο Νταβίντ Φουστέρ, ο Χοσέ Χολέμπας, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο Ντένις Ρόμενταλ, ο Μοϊσές Ουρτάδο, ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο Μπάλαζ Μέγερι, ο Αλμπερτ Ριέρα, ο Ούρκο Πάρντο, ο Γιάννης Ποτουρίδης, ο Νίκος Παπαδόπουλος κι ο Λεάντρο. Ακολούθησε το τεχνικό επιτελείο, οι σκάουτερ, οι γιατροί και το υπόλοιπο τιμ. Απαντες φορούσαν φανέλα με το Νο. 38 όσα και τα πρωταθλήματα της ομάδας.

Η απονομή έγινε σε ειδική εξέδρα που είχε στηθεί στο κέντρο του γηπέδου. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν αυτός που έδωσε την κούπα στον Αντώνη Νικοπλίδη και στον Βασίλη Τοροσίδη, οι οποίοι την σήκωσαν στον ουρανό και προκάλεσαν… φρενίτιδα ενθουσιασμού στους φιλάθλους.

Στην συνέχεια, αφού η κούπα πέρασε από τα χέρια όλων των παικτών, ακολούθησε ο γύρους
του θριάμβου υπό τους ήχους του «Άντε γεια», αλλά και τα «όλε όλε» μπροστά από την Θύρα 7. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε κατευθύνθηκε μόνος του στην εξέδρα και ευχαρίστησε τους φιλάθλους, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να τον χειροκροτούν. Λίγο μετά τις 22.00 η γιορτή έλαβε τέλος, με τους φίλους του Ολυμπιακού να αποχωρούν πανευτυχείς. Το γλέντι για τους ποδοσφαιριστές όμως συνεχίζεται στα αποδυτήρια με δεκάδες σαμπάνιες, ενώ το βράδυ θα πάνε στον Καρά.

Το αντίο του Αντώνη!

Το χειροκρότημα στο Καραϊσκάκη ήταν αρκετό, τρία γκολ στο α’ μέρος, χειροκρότημα για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ που έκανε τον γύρο του θριάμβου με το κύπελλο, όμως στο 68’ το γήπεδο σηκώθηκε στο πόδι, οι παίκτες του Ολυμπιακού κύκλωσαν τον Αντώνη Νικοπολίδη και τον αγκάλιασαν σε ένα μεγάλο «αντίο».

Ο γκολκίπερ των Πειραιωτών εμφανώς συγκινημένος αποχαιρέτησε τον κόσμο, αφού από την επόμενη σεζόν, ενδεχομένως να τους αντικρίζει από ένα άλλο πόστο, όχι όμως από αυτόν του γκολκίπερ.

24WRO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...