Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Δολοφόνησαν το Μ. Καντάρη για 120 ευρώ


Τόσο πουλήθηκε η κάμερα για την οποία δολοφονήθηκε ο 44χρονος Μανώλης Καντάρης..
.
από δύο Αφγανούς και έναν Πακιστανό.

Εξιχνιάστηκε από το τμήμα Εγκλημάτων κατά ζωής της Ασφάλειας Αττικής, η δολοφονία του 44χρονου Μανώλη Καντάρη στη γωνία 3ης Σεπτεμβρίου και Ηπείρου, την ώρα που πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του για να μεταφέρει την ετοιμόγεννη σύζυγό του στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, δράστες είναι δύο Αφγανοί ηλικίας 27 και 20 ετών, που μετά την προσαγωγή τους στην Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής ομολόγησαν με λεπτομέρειες την πράξη τους. Ο τρίτος συνεργός τους, πακιστανικής καταγωγής, αναζητείται από τις αρχές.

Όπως είπαν στους αστυνομικούς κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία και αφού αφαίρεσαν τη βιντεοκάμερα την πούλησαν στο Μοναστηράκι για 120 ευρώ.

Οι δύο Αφγανοί, που θα οδηγηθούν αύριο στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια επιχείρησης που έγινε την Τετάρτη από την αστυνομία σε εγκαταλελειμμένο κτίριο επί της οδού Μενάνδρου, όπου υπήρχαν πληροφορίες ότι κρύβονταν μαζί με άλλους αλλοδαπούς. «Ήταν έρευνες στο δρόμο, όπως λέμε και αξιοποιήσαμε τις πληροφορίες τις οποίες είχαμε» είπε ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ, Αθανάσιος Κοκκαλάκης.
!real.gr -A. Κοκκαλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...