Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Τραυματισμός - σοκ για 8χρονο στην Πάτρα



http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT6auv1BlVEztnvZgtIcc-T3TsBVJ_C14FE_eZ5NqB7c8li_TeO
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί του Καραμανδάνειου νοσοκομείου παίδων...στην Πάτρα, όταν αντίκρισαν ένα 8χρονο αγόρι, το οποίο είχε τραυματιστεί σοβαρά από μπουκάλι που είχε στον πρωκτό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί έφτασε εχθές το μεσημέρι στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Οι γιατροί άφησαν ότι περιστατικό είχαν το οποίο φυσικά δεν ήταν σοβαρό και ανέλαβαν το 8χρονο αγόρι για να του αφαιρέσουν το μπουκάλι από τον πρωκτό.

Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστό πως συνέβη αυτό στο μικρό παιδί. Οι αστυνομικοί διεξάγουν έρευνα προκειμένου να δουν αν είναι ατύχημα ή το παιδί έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Το παιδί κατάγεται από την Άρτα και μπήκε στο νοσοκομείο με διάτρηση εντέρου από το αντικείμενο που βρέθηκε σφηνωμένο μέσα του.

periphereianews.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...