Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Tάκης προς Ηλεία: ΣΕΤΤΗΛιξαν με τα όμορφα τα λόγια, τα μεγάλα


Tάκης προς Ηλεία: ΣΕΤΤΗΛιξαν με τα όμορφα τα λόγια, τα μεγάλα
η ερώτηση Αντωνακόπουλου και η απάντηση Μπεγλίτη

"'Αλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε" είναι σε γενικές γραμμές το μήνυμα που βγαίνει από την απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας Παναγιώτη Μπεγλίτη σε ερώτηση του βουλευτή Ηλείας Τάκη Αντωνακόπουλου για τη ΣΕΤΤΗΛ.
Παρά τις δηλώσεις φορέων της Ηλείας περί διαβεβαιώσεων του κ. Μπεγλίτη για συνέχιση της λειτουργίας της ΣΕΤΤΗΛ, στην επίσημη απάντηση του προς τον κ. Αντωνακόπουλο ο αναπληρωτής υπουργός για το μόνο που διαβεβαιώνει είναι πως βρίσκεται σε εξέλιξη μελέτη για το κλείσιμο στρατοπέδων, αφήνοντας ανοικτό κάθε ενδεχόμενο για τη ΣΕΤΤΗΛ μιας και δεν έχουν ληφθεί ακόμη οριστικές αποφάσεις.


Το σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε ο κ. Αντωνακόπουλος αναφέρει χαρακτηριστικά "Δυστυχώς η γραπτή απάντηση του κου Μπεγλίτη απέχει πολύ από τις προσωπικές διαβεβαιώσεις του ιδίου προς εκπροσώπους της Ηλείας. Εκτός αν οι συνομιλητές του δεν κατάλαβαν τον λόγο του, ή τον μετέτρεψαν προς ευχάριστη κατεύθυνση". Ο κ. Αντωνακόπουλος καλεί όλους τους εκπροσώπους φορέων που συμμετείχαν στην σύσκεψη του Εργατικού Κέντρου Πύργου πρόσφατα, να συμμετέχουν στην συνάντηση με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, τον ορισμό της οποίας, σύμφωνα με τον βουλευτή, ανέλαβε ο δήμαρχος Πύργου Μάκης Παρασκευόπουλος.
Το δελτίο τύπου Αντωνακόπουλου :
ΓΡΑΠΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΓΙΑ ΣΕΤΤΗΛ - ΚΑΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΣΕΤΤΗΛ

Δυστυχώς η γραπτή απάντηση του Κου Μπεγλίτη Αν. Υπουργού Εθνικής Άμυνας, απέχει πολύ από τις προσωπικές διαβεβαιώσεις του ιδίου προς εκπροσώπους της Ηλείας. Εκτός αν οι συνομιλητές του δεν κατάλαβαν τον λόγο του, η τον  μετέτρεψαν προς ευχάριστη κατεύθυνση.

Ο Αν. Υπουργός απαντώντας σε ερώτηση του Βουλευτή Τάκη Αντωνακόπουλου, που υποβλήθηκε στις 15-4-2011, απαντά ότι: α) ευρίσκετε σε εξέλιξη μελέτη για το κλείσιμο στρατοπέδων β) Δεν έχουν ληφθεί ακόμα αποφάσεις αλλά θα ληφθούν άμεσα, στο πλαίσιο ¨Μελλοντικής Δομής Δυνάμεων 2011 – 2025¨

Παράλληλα συνεχίζονται ¨απροσχημάτιστα¨ οι διαδικασίες μεταφοράς της ΣΕΤΤΗΛ στο ΚΕΤΧ Πάτρας.

Και ενώ συμβαίνουν ΟΛΑ ΑΥΤΑ, τοπικοί παράγοντες ¨εκνευρίζονται¨ για την υποκίνηση του ανύπαρκτου θέματος μεταφοράς του στρατοπέδου της ΣΕΤΤΗΛ .

Ο Βουλευτής Τάκης  Αντωνακόπουλος, τονίζει πως όσοι συνιστούν εφησυχασμό και δεν λειτουργούν στη βάση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, συνδράμουν στην αρνητική εξέλιξη για τον Πύργο και την περιοχή.

Καλεί όλους τους εκπροσώπους φορέων που συμμετείχαν στην σύσκεψη του Εργατικού Κέντρου Πύργου πρόσφατα, να συμμετέχουν στην συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, τον ορισμό της οποίας ανέλαβε ο Δήμαρχος Μάκης Παρασκευόπουλος.

Επειδή τα γραπτά μένουν και οι πράξεις χαρακτηρίζουν  τους πολιτικούς, ο Βουλευτής υπενθυμίζει, ότι ο ¨καιρός γαρ εγγύς¨. 

iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...