Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Οι κλέφτες δεν είναι χορτοφάγοι και είναι παντού...


Πόσες φορές έχουμε ακούσει για κλοπές ζαρζαβατικών; Λίγες. Ενώ για κρέατα ουκ ολίγες. Στην Ηλεία οι "κρεοπώλες" κλέφτες ξαναχτύπησαν, κατά τις επιδρομές κλεφτών και διαρρηκτών των τελευταίων 24ώρων. Πάλι καλά που δεν είμαστε Αθήνα, να "φάνε" κι εμάς...
Στη Βαρβάσαινα, εβδομήντα κιλά κρέας, 50 ευρώ και ένα radio-cd αξίας 400 ευρώ, έκαναν φτερά από κρεοπωλείο.

Στη Μαγούλα τα κιλά ήταν περισσότερα. Όπως και τα ευρώ. 120 κιλά κρέας «σήκωσαν» οι κλέφτες και μαζί 300 ευρώ και ένα δαχτυλίδι που βρήκαν σε συρτάρι του πάγκου, αξίας 250 ευρώ.

Όμως στην περιοχή «Αργιολίτικο Λαγκάδι» του Βαρθολομιού οι κλέφτες πήραν, από περιφραγμένο χώρο, ολόκληρο το μοσχάρι! Ήταν αρσενικό, 27 μηνών και η αξία του εκτιμάται στα 1.500 ευρώ.

Στα Λεχαινά οι διαρρήκτες «σήκωσαν» ολόκληρο σπίτι. Σημειώστε είδη και αξία: H ηλεκτρική σκούπα 200 ευρώ, ο ανεμιστήρας 80 ευρώ, δύο βενζινοκίνητα χορτοκοπτικά 700 ευρώ, διάφορα είδη ρουχισμού, κουζινικά σκεύη, γυαλικά είδη 1.500 ευρώ, μια τηλεόραση 32 ιντσών 400 ευρώ, διάφορα εργαλεία 100 ευρώ, διάφορα ηλεκτρικά είδη 400 ευρώ και φιάλες με ποτά 100 ευρώ. Xάσατε το λογαριασμό; Το σύνολο λοιπόν είναι 3.480 ευρώ. Και 500 ευρώ ακόμα οι φθορές που έκαναν στο σπίτι...

Στο Καράτουλα οι κλέφτες «μπούκαραν» σε ένα κατάστημα για να βουτήξουν την ταμειακή μηχανή, που περιείχε και 100 ευρώ. Πήραν κι ένα κουτί με φο-μπιζού, αξίας 50 ευρώ.

Στην Αμαλιάδα κάποιοι ξέμειναν από εργαλεία για "τοποθέτηση πλακιδίων". Έτσι μπήκαν μέσα σε μια οικοδομή και τα πήραν... Η αξία τους στα 2.000 ευρώ.

Ένας τσαντάκιας στη Γαστούνη βούτηξε ένα πορτοφόλι από την τσάντα γυναίκας. Ταυτότητα, δίπλωμα, βιβλιάρια καταθέσεων και 300 ευρώ έκαναν φτερά.

Εκεί που έφτασαν τα καύσιμα, είναι να απορείς που δεν κλέβουν κάθε μέρα... Στη Γαστούνη από ένα φορτηγό κάτι άνθρωποι – μπετόνια «ρούφηξαν» τριακόσια λίτρα πετρέλαιο από φορτηγό, αξίας 450 ευρώ, ένα ποδήλατο ΒΜΧ αξίας 100 ευρώ και δύο λάστιχα αέρα αξίας 30 ευρώ, τα οποία είχαν χρησιμοποιήσει για να «ρουφήξουν» το πετρέλαιο.

Στο Λάνθι οι διαρρήκτες είχαν hi-tech ανησυχίες. Πήραν μια τηλεόραση αξίας 500 ευρώ, ένα λάπτοπ αξίας 1.200 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 250 ευρώ και μαζί χρυσαφικά αξίας 1500 ευρώ -και 150 ευρώ σε μεττητά  για τα έξοδα κίνησης...

Είχαμε και μια εξιχνίαση που αφορούσε σε μια διάρρηξη internet café στον Πύργο. Οι φερόμενοι δράστες 28, 23, 19 και... 14 ετών, συνελήφθησαν από τους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου. Στις έρευνες που έγιναν στα σπίτια τους οι αστυνομικοί βρήκαν τα κλοπιμαία, δηλαδή ένα λάπτοπ, τέσσερις οθόνες και μια κεντρική μονάδα ηλεκτρονικών υπολογιστών, καθώς και ένα dvd player.

Τέλος στην Αμαλιάδα φωτιά προκάλεσε μικρές υλικές ζημιές σε πρατήριο άρτου. Ο χώρος του ταμείου και η οροφή κάηκαν και η φωτιά κατασβήστηκε από την Π.Υ. Αμαλιάδας πριν επεκταθεί.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...