Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Εθελοντισμός και Γυμνάσιο Ανδραβίδας


Με επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσαν πριν λίγες ημέρες οι μαθητές της Β' τάξης (1ο τμήμα) του Γυμνασίου Ανδραβίδας, όπου παρουσίασαν μια σειρά δράσεων για τον εθελοντισμό. Κατά τη διάρκεια της...
... εκδήλωσης, μαθητές, καθηγητές και παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον εθελοντισμό τόσο από τους μαθητές όσο και από εκπρόσωπους φορέων που προσφέρουν εθελοντικά στους συνανθρώπους μας σε καθημερινή βάση.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, μιλώντας στην εφημερίδα "Πρωινή" ο υπεύθυνος του προγράμματος, καθηγητής Δημήτρης Σχοινάς ανέφερε μεταξύ άλλων:
"Είναι γεγονός ότι οι πολίτες είναι συνειδητοποιημένοι σε γενικές γραμμές, αλλά δεν γνωρίζουν για τον εθελοντισμό όσα θα έπρεπε. Εμείς λοιπόν, στην κατεύθυνση της πληρέστερης ενημέρωσης των πολιτών για τις δράσεις εθελοντισμού, πραγματοποιήσαμε σήμερα αυτή την εκδήλωση που εντασσόταν στα πλαίσια του προγράμματος για τον εθελοντισμό στο οποίο συμμετέχουμε"
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...