Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Κι άλλος δικυκλιστής έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος


Κι άλλος δικυκλιστής έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος
φωτο αρχείου
Δεν έχουν τελειωμό τα τροχαία με μηχανές μικρού και μεγάλου κυβισμού τα τελευταία 24ωρα στην Ηλεία. Σήμερα το πρωί 73χρονος τραυματίστηκε σοβαρά όταν το μηχανάκι που οδηγούσε συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατηγό, σε δρόμο...
... αγροτικής περιοχής μεταξύ Σαβαλίων και Αμπελοκάμπου.
Ο 73χρονος, που όπως και ο 62χρονος οδηγός του Ι.Χ. είναι κάτοικος Αμπελοκάμπου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες του iliatora.gr, ο τραυματίας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αμαλιάδας με κακώσεις στο κεφάλι και στα πλευρά και -λόγω και της ηλικίας του- η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή.

Προανάκριση για να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αμαλιάδας.

Με αφορμή το μπαράζ των ατυχημάτων και δυστυχημάτων στο νομό με μηχανές μικρού και μεγάλου κυβισμού, επαναλαμβάνουμε: Τα μάτια σας δεκατέσσερα φίλοι δικυκλιστές/ μοτοσικλετιστές. Και μην ξεχνάτε: Kράνος, κράνος, κράνος (στο κεφάλι, όχι στον αγκώνα).
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...