Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Η ΔΕΛΤΑ παραστράτησε - Εμφύλιος στην ΕΛ.ΑΣ



Η κόντρα, που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις ομάδες «ΔΕΛΤΑ» και «Ζ»...

της αστυνομίας αποτυπώθηκε έντονα στο επεισόδιο με οδηγό λεωφορείου από τις Σέρρες, που μετέφερε οπαδούς της ΑΕΚ το Σάββατο για τον τελικό του κυπέλλου με τον Ατρόμητο

Ο οδηγός του πούλμαν κ. Νίκος Αντωνιάδης μιλώντας στο newsbomb.gr ανέφερε πως άνδρες της ομάδας ΔΕΛΤΑ επιχείρησαν να τον χτυπήσουν με γροθιές και γκλομπ ενώ ο ίδιος ήταν μέσα στο όχημα, που μόλις είχε φτάσει στο ΟΑΚΑ.

Από τα χτυπήματα προκλήθηκαν ζημιές στο λεωφορείο, χωρίς ο οδηγός να τραυματιστεί. Άνδρες της ομάδας «Ζ», που βρίσκονταν στο ΟΑΚΑ καταθέτοντας, επιβεβαίωσαν τα λεγόμενα του οδηγού, ο οποίος υπέβαλε μήνυση σε βάρος των αστυνομικών της ΔΕΛΤΑ.

Να σημειωθεί ότι, το πούλμαν πριν φτάσει στο γήπεδο, είχε δεχθεί επίθεση από οπαδούς αντίπαλης ομάδας.

«Εκείνο, που με απασχολεί κυρίως, είναι να αποζημιωθούμε εγώ και η εταιρεία μου», είπε στο newsbomb.gr ο κ. Αντωνιάδης.

Η κόντρα «Ζ»-«ΔΕΛΤΑ»

Το περιστατικό αυτό με την επιβεβαίωση της επίθεσης της ομάδας «ΔΕΛΤΑ» σε βάρος του οδηγού και την κατάθεση υπέρ του από τους άνδρες της «Ζ», επιβεβαίωσε ότι σοβεί μια κόντρα ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ αντιστράτηγος Λευτέρης Οικονόμου κάλεσε τον Κωνσταντίνο Βαλιάνο διοικητή της Άμεσης Δράσης και τον διοικητή της ομάδας ΔΕΛΤΑ Γιώργο Σταύρακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τους είπε ότι, η κόντρα που υπάρχει μεταξύ τους είναι το αποτέλεσμα της κρίσης που ξέσπασε στην «ΔΕΛΤΑ» με αποτέλεσμα να θέλουν και οι 300 της ομάδας να μετατεθούν. Η κατάσταση φαίνεται πως παραμένει ίδια και εξετάζεται το ενδεχόμενο να καλέσουν όλη την ομάδα ΔΕΛΤΑ για τους να τους μιλήσουν.

onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...