Ληστές προσποιήθηκαν τους απογραφείς!

Ληστές προσποιήθηκαν τους απογραφείς!

Οι επαναλαμβανόμενες ληστείες ηλικιωμένων έχουν πυκνώσει ανησυχητικά

Ήρθαμε για την απογραφή, άκουσε ο ηλικιωμένος άντρας πίσω από την πόρτα του διαμερίσματός του, όταν ρώτησε να πληροφορηθεί ποιος χτυπούσε το κουδούνι του.
Εκείνος πείστηκε και άνοιξε την πόρτα, για να υποστεί σοκ στη θέα των δύο κουκουλοφόρων που όρμησαν μέσα, με τον ένα να κρατά μαχαίρι και να απειλεί.

Με τη γνωστή σε όλες τις προηγούμενες ληστείες μέθοδο έδρασαν οι αδίστακτοι δράστες και της χθεσινής τρομακτικής εισβολής, μέσα στο καταμεσήμερο, σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο Βόλο, όπως δημοσιεύει ο
Ταχυδρόμος.

Νέο θύμα τους  ένας 82χρονος, ο οποίος διαμένει μόνος. Μπήκαν με βία στον κύριο χώρο του σπιτιού του, έχοντας καλυμμένα με κουκούλες τα πρόσωπά τους και φορώντας γάντια στα χέρια. Υπέστη σοκ ο 82χρονος, βλέποντάς τους και άρχισε να τρέμει όταν ο ένας από προέταξε μαχαίρι απειλώντας ότι θα τον σφάξει. Τον ανάγκασε να τους υποδείξει το σημείο στο σπίτι του, όπου φύλαγε χρήματα.


Ο ηλικιωμένος για να γλυτώσει τη ζωή του, τους οδήγησε μέσα σε μεγάλο πανικό, έντρομος, σε συρτάρι ντουλάπας στο σαλόνι. Άνοιξε το συρτάρι και εκείνοι άρπαξαν ποσό 700 ευρώ που φύλαγε ο ηλικιωμένος.


Με τα χρήματα στο χέρι οι δύο ληστές το έβαλαν στα πόδια. Πριν τρέξουν για να φύγουν τράβηξαν και έκοψαν το καλώδιο της τηλεφωνικής συσκευής σε μια προσπάθεια να κερδίσουν χρόνο μέχρι να εξαφανιστούν.


Οι επαναλαμβανόμενες ληστείες ηλικιωμένων και μοναχικών ατόμων έχουν πυκνώσει ανησυχητικά, προκαλώντας έντονο προβληματισμό στις αστυνομικές αρχές.
newsbeast

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ